Hjem > Nyheder > Indhold

Forebyggende forbehandling af PCR laboratoriet forurening

Jul 26, 2018

Det centrale spørgsmål i PCR laboratoriet design er, hvordan at undgå kontaminering. I praksis, de følgende typer af forurening er fælles: kontaminering af forstærkede produkter, forurening af genomisk genomet, forurening af reagenser og smitte mellem standarder.

Fordi når forureningen opstår, test skal stoppe, indtil kilden til forureningen er fundet, og testresultaterne skal kasseres.

Nødt til at teste fra bunden. Derfor er det ikke kun tidskrævende og besværlige at omgå forurening efter beslaglæggelsen af forurening, men også at ødelægge menneskelige og materielle ressourcer. Derfor, for at undgå forurening, den første ting at gøre er at undgå, ikke at fjerne.

7.26.jpg

Første, en fornuftig ordning opsætning

1. streng luftstrømmen trykregulering sikrer forskellige pres anmodninger i forskellige test zoner.

2. rimelig Air-condition ventilationssystem indstilling, prøv at bruge aircondition-system med fuld transmission rettigheder.

Anden, den alvorlige opdeling af arbejdsområdet

1. hvert testområde er sat op med rimelighed

2. hvert testområde bør have betydelige symboler (såsom iøjnefaldende døren rækker eller forskellige jorden farver, osv.) at undgå at blande af udstyr og reagenser i forskellige testområder.

Tredje, streng håndtering

1. Prøv at reducere muligheden for ikke bevæger sig rundt i testområdet og at reducere forureningen.

2. Brug arbejdstøj med signifikant forskel symbol (såsom forskellige farver) i hver testområde. Når arbejdstagere forlader, bør de ikke bringer arbejdstøj af dette område til andre områder.

3. strengt kontrollere personale indsejling i og udsejling laboratoriet. Personale, der ikke deltager i testen ikke føres til eller forlader laboratoriet efter behag. Hvis forholdene tillader det, gives separate kanaler og døre for at få adgang til alle testområder.

4. nogle genmutationer og giftige stoffer kan anvendes i området analyse af den forstærkede produkt, og bør lægges særlig vægt til sikkerhedsbeskyttelse af test personale.

5. produkt analyse-området af den forstærkede produkt er den vigtigste kilde til forurening produkt forstærkning. Affald væsken kan ikke blive dumpet i prøvelokalet. Det er nødvendigt at være desinficeret og desinficeres i sted fra laboratoriet. De brugte spidsen er disponible. Dataene bør også behandles konsekvent efter desinfektion og desinfektion, som brændende.

Fjerde, standarddrift

1. rengøring skal være rettidig og nøjagtig. Når test-handlingen er fuldført, er det nødvendigt at rense området straks. Ud over den konventionelle desinficerende væske til eksterne desinfektion eller ultraviolet desinfektion bør nogle testudstyr også autoklaveres.

2. under handlingen test skal operatøren bærer handsker og ofte erstatte dem. Desuden er brug af disponible hatte i drift også en effektiv måde at undgå forurening.

3. det er nødvendigt for teknikere klinisk gen amplifikation test laboratorium til at foretage on-the-job træning, og kun efter uddannelsen er kvalificeret, kan de udføre arbejdet i klinisk gen forstærkning og undersøgelse.

Shenzhen VOLAB Wallaibo Technology Co, Ltd, med fokus på opbygning af en one-stop platform for laboratorier, er engageret i laboratoriet design, planlægning, dekoration, laboratorium ventilation renovering, laboratorium møbler og andre relaterede virksomheder. , vi vil være glade for at betjene dig.