Hjem > Nyheder > Indhold

Forholdsregler for opgradering af laboratoriet

Apr 04, 2019

For de fleste alderlabs vil de fleste vælge at opgradere, så hvad skal personalet være opmærksom på, når de opgraderer laboratoriet? Kom og se!

1. Laboratorie udsmykning layout

Ifølge laboratoriens brugsfunktion kan den groft opdeles i: forberedelsesrum (eller forbehandling rum), analyseværelse, instrumentrum, balancerum, mikroorganismeværelse (eller rent rum), opbevaringsrum og synes godt om.

I layoutdesignet bør vi overveje processen i henhold til forsøgsarbejdet til at lave et rimeligt layout, og reducere medarbejderne til at gøre unødvendige vandringer, dvs. effektivitetsprincippet. Desuden bør problemet med gensidig indblanding mellem forskellige instrumenter ved udformning af instrumentrummets layout undgås så meget som muligt.

8.23

2. Den overordnede form af dekorationen

Det er meget vigtigt at forestille konceptet før udsmykningen. Et rodet, ukoordineret indemiljø er ofte forbundet med manglende overordnet opfattelse inden dekoration. Opfattelse og opfattelse kan siges at være sjælen af indretning.

For det første skal man i henhold til hovedindholdet i laboratoriets funktionalitet, anvendelighed, kapitalbudget mv. Overveje jorden, væggen, vælge de relevante laboratoriemøbler, lamper og gardiner.

3. Farvemateriale blanding

Den primære farve bestemmes i overensstemmelse med de generelle konceptkrav, i betragtning af konfigurationen og koordineringen af forskellige farver, såsom lysstyrkenes lysstyrke, den varme og kolde forspænding og de små dele af den lokale høje chroma.

Til valg af materialer som indendørs grænseflader og møbler indretning bør folk overveje komforten af folks nærbillede og langsigtede visuelle erfaringer og endda overveje egenskaberne ved kontakt med huden og overholde principperne om sikkerhed og miljø beskyttelse og ergonomiske principper.

4. Laboratorieindretning

1 De materialer, der er involveret i udsmykningen, bør laves af brandhæmmende materialer så meget som muligt. Det skal være mellemstore og højkvalitetsprodukter. Det skal opfylde miljøbeskyttelseskrav og udstede et overensstemmelsescertifikat. Prøver eller prøver skal leveres før køb, og alle jord- og vægoverflader kan være rørets og rørhullerne af kopper skal være tæt forseglet, og den endelige effekt af dekorationen skal være moderne og moderigtigt;

2 Laboratorievæggen påtager sig byggematerialer med adsorption af lille overflade og nem rengøring;

3 Laboratoriepladsen skal være fremstillet af korrosionsbestandige, slidfaste, skridsikre og nemme at skylle byggematerialer; laboratoriegulvmaterialer med særlige krav som renhed, trykgradient, konstant temperatur og fugtighed skal opfylde kravene til det samlede sømløse

4 Laboratoriets ydre vindue må ikke bruge farvet glas for at undgå farvefejlfejl under forsøget. Fysiske beskyttelsesforanstaltninger bør træffes for laboratorier med krav til mørke;

5 Der er laboratorier i bufferrummet (herunder: rent laboratorium, biosikkerhedslaboratorium og andre komplekse laboratorierum), der skal være skjulte udstyrsdøre, alt i alt eksperimentelt udstyr, især stort udstyr ind og ud;

6 Opførelse af særlige forhold laboratorier såsom radiologiske test laboratorier, dyre laboratorier og biosikkerhed beskyttende laboratorier skal udføres i overensstemmelse med relevante statslige regler og krav.