Hjem > Nyheder > Indhold

Forholdsregler under installationen af ​​laboratoriegaskuden

Sep 01, 2017

Forholdsregler under installationen af ​​laboratoriet
I laboratoriekonstruktionen skal du vælge Fume Hood og bestemme installationsstedet for Fume Hood, i henhold til eksperimentelt indhold for at vælge typen af ​​Fume Hood, materiale, form osv., Overvej normalt følgende:
For det første brugen af ​​stoffer: Når anvendelsen af ​​organisk stof eller andre specielle reagenser forsøger at fuldt ud overveje dens kontrolvindhastighed. Varmekilde: Ved brug af en varmekildeanordning skal varmen på mere end 2000 kcal / time overveje den nødvendige ventilation for at fjerne ventilationen for at bestemme ventilatorens effekt.
For det andet er der radioaktive stoffer eller perchlorinsyre og andre forsøg: For at bruge en dedikeret dampdæksel skal vindhastigheden indstilles til mere end 0,5 m / s.
For det tredje, brugen af ​​stort udstyr til eksperimentet: at overveje den effektive størrelse af det indre, hvilket giver det nødvendige rum til udstødningen.
For det fjerde skal materialet: brugen af ​​specielle syreforsøg for at overveje fume hoodmaterialerne, såsom halvlederindustrien, korrosionsindustrien mv. Være lavet af korrosionsbestandige materialer.
For det femte, størrelsen af ​​røghætten: Ifølge det eksperimentelle indhold af dets valg af størrelse, for meget størrelse forårsaget af affald, for lille til brug.
6, har sikkerhedsskabet en miljøbeskyttelse: udledning af skadelige gasser skal sikre, at mindre end de nationale miljøkrav, hvis mere end de nationale sundhedsstandarder, skal installere den passende rensningsenhed.
7, spar energi: prøv at overveje at spare energi, i en opvarmning eller et klimatiseret rum skal bruges til at fylde den vindformede dampdæksel eller vælge luftvolumenreguleringen af ​​dampdækslet. Ved valg af ventilatorer, men også i henhold til behovet for at bestemme dens effekt, bør det ikke blindt øge udstødningsvolumenet og trykket, kan bruges inverter eller variabel vindhastighedsvifte for at reducere strømforbruget.
8 bør placeringen af ​​røghætten undgås for vejen og personalen gennem hyppige spillesteder for at undgå tilstopning af vinduerne og ventilationen og lyset af det ugunstige sted for at undgå at blokere indgangen til dørkontaktstedet for at undgå det modsatte eller placeret i hjørnet af væggen. I moderne forskningslaboratorier er avancerede videnskabelige instrumenter, perfekt laboratorieudstyr, et godt eksperimentelt miljø for at styrke videnskab og teknologi, for at fremme videnskabelige forskningsresultater af de nødvendige forhold. Folkorienteret, for at sikre sikkerhed og forbedre effektiviteten er den største mission for laboratoriebyggeri. Fume Hood som et biokemisk laboratorium vigtige eksperimentelle faciliteter har en afgørende rolle, det må alvorligt vælge at opfylde de tekniske indikatorer på Fume Hood. Enhedsarket ned til omkostningerne ved installationen af ​​dampdækslet, hvis det forårsages skade, konsekvenserne kan være katastrofale, Fume Hood af funktionaliteten og sikkerheden, bør få folk til at betale tilstrækkelig opmærksomhed.
Fume Hood har en vigtig position i laboratoriet. Han har ansvaret for at beskytte laboratoriepersonalets sikkerhed. Derfor har det brug for nogle forholdsregler ved brug af den. I dag vil vi give dig en detaljeret forklaring.
1. Før eksperimentets start skal du bekræfte, at røghætten skal køre for at kunne udføre den eksperimentelle drift.
2. Eksperiment, sæt ikke noget udstyr i 150mm fra glasvinduet, stort eksperimentelt udstyr for at have tilstrækkelig plads, bør ikke påvirke luftstrømmen, frontvinduet så langt som muligt for at lukke brugen.
3. I hvert fald efter forsøgets afslutning skal man fortsætte med at køre i mere end 5 minutter, før ventilatoren lukkes for at udlede den resterende gas i rørledningen. Overvej også at installere udstødningsforsinkelsen for at sikre, at ventilatoren kører forsinkelsen.
Det vigtigste element i Fume Hood er udstødningsfunktionen. Tidligere var antallet af dampkåle små, kun i tilfælde af særligt skadelige og farlige gasser og et stort antal varme forsøg. Fume Hood tjener kun som en ekstrafunktion til bænken. I de senere år har der, under hensyntagen til forbedringen af ​​forsøgsmiljøet, gennemført eksperimentet på bænken gradvist overført til Fume Hood, hvilket kræver, at Fume Hood har den mest egnede til brug af udstyr. Især er de fleste af de nye laboratorier forpligtet til at have aircondition, så indledningsfasen af ​​bygningens konstruktion vil være brugen af ​​antallet af røghætte i klimaanlægsplanen.