Hjem > Nyheder > Indhold

PCR Laboratory Construction Planning Overvejelser

Sep 14, 2018

Laboratoriekonstruktion er ikke en lille ting, sludent, laboratoriebyggeriets planlægning er forholdsvis besværligt, samtidig skal det være opmærksom på en masse ting, hvis det er lidt skødesløst, vil der være lækage, hvilket resulterer i eksperimentelle ulykker, så PCR-eksperiment Hvad skal jeg være opmærksom på i opførelsen af rummet?

lab furniture 9.14.jpg

1. Hovedstruktur:

Hoveddelen er farve stålplade og aluminiumslegering profil. Alle rummets indre og indre hjørner er lavet af aluminiumlegering 50 afrundet aluminium, som løser problemerne med let forurening, støvophopning og vanskelig rengøring. Firmestruktur, enkle linjer, smukke

Generøs, god forsegling.

2. Standard trezoneseparation og lufttrykjustering:

PCR-processen blev opdelt i tre separate eksperimentelle zoner: reagenspræparat, prøvefremstilling og PCR-amplifikation. Der er en samlet bufferkorridor i hele området. Hvert uafhængigt eksperimentelt område er forsynet med en bufferzone, og hver zone passerer

Lufttryksregulering beskytter reagenser og prøver fra aerosolforurening gennem PCR-eksperimentet og reducerer forurening af personale og miljø ved hjælp af amplifikationsprodukter.

Bufferen kan åbnes, udstødningsventilatoren på bufferen og PCR-amplifikationsområdet er udtømt udenfor, og luftudløbet med indstilleligt luftmængde er installeret på den ydre væg af forsøgsområdet og hver dør, og luften ventileres indendørs gennem returluftstikket.

3. Desinfektion:

UV-lamper installeres i de tre forsøgsområder og på toppen af de tre buffere og inden i overførselsvinduet til desinfektion.

En bevægende ultraviolet lampe er også tilvejebragt i reagensfremstillingsområdet og prøvefremstillingsområdet til delvis desinficering af eksperimentbordet.

4. Mekanisk kæde rustfrit stål overførselsvindue:

Reagenser og prøver leveres via mekanisk sammenkobling af rustfrit stål (anbefales ikke til elektronisk sammenkobling) for at sikre, at reagenser og prøver ikke er forurenet under overførsel (personlig shunt)

5, jorden

Det anbefales at bruge PVC coiled gulv eller selvflydende gulv til god jord. Let at rengøre og korrosionsbestandigt. Hvis der ikke er nogen betingelser, kan du også bruge terrazzo gulv eller store fliser (mindst 800mm × 800mm)

Sømmen skal være mindre end 2 mm.

6, belysning

Lamperne skal rengøres og slanke, som let kan rengøres og støvfri.