Hjem > Nyheder > Indhold

Skal være opmærksom på laboratoriet Installation?

Nov 22, 2018

Installation af laboratorium møbler har mestret bestemte metoder og teknikker. Simpelt udstyr kan også installeres manuelt ved håndkraft. I dette tilfælde vil vi tale om laboratorium møbler demontering når demontering det i dag. Laboratorium møbler er afmonteret fra det gamle laboratorium. Hvad bør jeg være opmærksom på den nye lab? Den lille serie af BOKA laboratorium møbler er som følger.

lab furniture11.22

1. før ødelægge forsamlingen, være opmærksom på om de eksperimenterende instrumenter i møbler kan være tom, glasvarer, forskellige kemiske formler og andre farlige og skrøbelige varer. En gang faldt, ikke kun simple skader, men også kan blive ansat tab.

2. nogle møbler produkter i laboratoriet er tilpasset af fabrikanten. Disse skræddersyede møbler er specialfremstillede i plads nummer, så demontering og forsamling kan være mindre, hvis plads størrelse i det nye laboratorium ikke er 1. Det er tilrådeligt at overveje møbler til at blive flyttet eller flyttet ensidigt.

3. I processen med demontering og samling af møbler, det kan berøre abnormitet af tilbehør, såsom håndtag, skruer mv, kan ønske at gennemføre særlige tilpasning til fabrikanten.

4. i løbet af processen med demontering og samling af møbler, er det forbudt at kontrol i strid med reglerne. For eksempel, når demontering møbler kabinetter, med magt åbning plader, demontering og installere skrøbelige møbler såsom glas dørhåndtag, er ved hjælp af elektriske boremaskiner osv, det nødvendigt at sende laboratorium møbler. kontusion.

Jeg plejede at forklare, hvordan du installerer laboratorium møbler. I dag, forklarer BOKA kort hvad man skal mærke når demontering laboratorium møbler.