Hjem > Nyheder > Indhold

Moderne biologisk laboratorium designkoncept

Aug 15, 2018

Planlægning og design af en professionel, moderne biologisk laboratorium på internationalt plan er af afgørende betydning for en vellykket moderne laboratorium facilitet. Jo højere niveau af biologisk laboratoriefaciliteter og udstyr, de mere moderne, og jo højere niveau af biologiske laboratorier, mere vigtigt det er. Under BOKA vil bringe dig det vigtigste indholdet af denne artikel.


8.15.jpg

Moderne biologiske eksperiment designkoncept

1. maksimere respekt for de grundlæggende miljø og udtrykke respekt for miljøet - eco-arkitektonisk design

Baseret på den fulde analyse af status quo, begrebet design af bygningen som baggrund for miljøet i konceptet for planen, er de enkelte bygninger indeholdt i miljøet.

2. fremtidsorienteret designfilosofi den biologisk laboratorium har følgende karakteristika:

Fleksibilitet: Hvert lab har plads nok til hus instrumenter og udstyr. Enkelte paneler kan også uafhængigt kontrollere deres respektive anvendelser, så modul konfiguration ikke har ændres uden at påvirke det relevante laboratorium.

Økonomi: Laboratoriet finder opdelingen af effektivitet for beskyttelse, arbejde og konfiguration, så man undgår spild af området og plads.

Skalerbarhed: Et laboratorium system baseret på en modulær form af genanvendelige struktur og en genbrugelig operativsystem, der giver mulighed for den nødvendige krympning og ekspansion uden at gå på kompromis funktionalitet eller påvirke de relevante laboratorium.

Sikkerhed: De regionale konfiguration i laboratoriet skal opdeles efter dens potentielle niveau for fare. Lagerplaceringen for skjoldet røg og syre og brændbare materialer og den plads tildelt for Biosikkerhed bin placeres i de højere fare zone på bagsiden af laboratoriet (fra exit). En vis mængde plads og tilstrækkelig affald passager vil blive brugt til at oprette et andet lag af beskyttelse for de højere hazard bælter. Hvert laboratorium lav-risiko zone skal bruges til at arrangere en række tørre køkkenbordet aktiviteter såsom skriveborde, computere og instrumenter. Våd køkkenbordet aktivitet var placeret i den midterste farezonen.

Uhindret: Laboratorium gangbroer og indgange til og udgange vil give let adgang til handling og give adgang til relevante nationale bestemmelser.

BOKA er en high-end tilpassede one-stop-serviceplatform for laboratorier, herunder grøn forskning bygning, planlægning og design, laboratorium overordnede planlægning høring, laboratorium interne byggning, laboratorium møbler produkt tilpasning, laboratorium instrument forbrugsvarer, laboratorium drift vedligeholdelse, laboratorium high-end tilpassede tjenester såsom laboratorium udflytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline oplevelse bibliotek erfaring.