Hjem > Nyheder > Indhold

Mikrobielle laboratorium layoutdesign

May 21, 2018

Formålet med Mikrobiologi laboratorium layoutdesign er "folk flow, logistik, spildevand flow gennem forskellige kanaler, ensrettet omsætning, Sterilisation af substratet og affald sterilisation plads, for at minimere kontaminering, indstille op prøve midlertidig opbevaring, for at sikre er en fortsættelse af prøven stat Sex og stabilitet befordrende for rigtigheden af testresultaterne. Mikrobielle laboratorium layoutdesign vist i figur 1.

1 Mikrobiologi laboratorium layout design skitse


Strøm af mennesker ind og udgange den sterile rum gennem første niveau buffer værelse og øretelefon buffer værelse. Dørlåse af rene værelser er alle låst strukturer, som sikrer isolering af miljøet i det sterile rum og det ydre miljø. Næringssubstratet, operationelle værktøjer og eksempler, Indtast det sterile rum gennem vinduet buffer. Efter operationen er afsluttet, åbnes vinduet kultur gennem vinduet buffer på anden siden til kultur og identifikation. Vinduet buffer er et sikringsanlæg struktur.

Efter identifikation og identifikation af affaldet, de forurenede stream er direkte placeret i farligt affald sterilisation rum og steriliseret, og affaldet behandles som harmløse efter medicinsk affald standarder.

2, udstyr, reagens leverer indkøb


Indkøb af mikrobiologisk laboratorium udstyr og reagens hjælpematerialer bestemmes ifølge projektet skal udføres af laboratoriet, og det vigtigste udstyr til rutine er vist i tabellen.

Det skal bemærkes, at mængden af sterilizer ikke er mere end 100L. Det er en simpel trykbeholder og kræver ikke en professionel pres fartøjets drift certifikat. Opmærksom på når du køber udstyr kan reducere mange spørgsmål til laboratoriet. Præcise konstant temperatur vandbad er en vigtigt udstyr. Ved prøvning af E. coli og fækal coliforme bakterier, skal det være inkuberes i vandbad. Temperatur kontrol nøjagtighed af rugemaskinen ikke kan opfylde kravene til eksperimenterende.

Mikrobiologi laboratorium er udformet som et fuldt lukket rum. De omkringliggende rum og de øverste etager er lavet af farvet stålplade struktur. Fyldmateriale er brandhæmmende materiale. Den vigtigste organ farve er kedelig hvid, og de dør og vindue glas er fælles glas. For at forhindre deposition støv, bruger vindue materiale R25MM aluminiumslegering runde bue pres linje

Alle to-dimensionelle leddene bruge R50MM aluminiumslegering filet på den indvendige side, og de ydre hjørner af den todimensionale forbindende linje er forbundet med den ydre hjørne af R100MM aluminiumslegering. Tre-dimensionelle leddene i den farve stål plade bruge uforholdsmæssigt store tre-dimensionelle leddene, mens farve stål plade og hjørne gulvet er forbundet med aluminiumslegering tanke. Loft materiale er også en farve stål plade, og gulvet er lavet af epoxy harpiks materiale, som er karakteriseret ved ingen hul, korrosionsbestandighed, glathed, og nem rengøring. Jorden fodpaneler er dekoreret med skyggefulde aluminium, som er smukke og streng. Hele laboratoriet bør danne en steriliseret, problemfri, glat, smuk, ikke-reflekterende, støvfri, rust-fri, fugt-bevis, antibakterielle og højtydende sterile overflade og indre shell.

3, biosikkerhed laboratorium bygning specifikationer


Det vil blive gennemført fra dag ét. Gennemførelsen af denne standard har ændret den langsigtede mangel på en samlet standard for Biosikkerhed laboratorium bygning og konstruktion teknologi i Kina. Indholdet af specifikationen omfatter de tekniske forskrifter for konstruktion fly, dekoration og struktur af biosikkerhed laboratorier, de grundlæggende tekniske specifikationer af laboratoriet, air condition og luft renseanlæg, vandforsyning og dræning, gasforsyning, distribution, automatisk kontrol og brandslukning facilitet konfiguration og konstruktion, accept og test principper, metoder og andre aspekter. Det er velegnet til byggeri, genopbygning og udvidelse af mikrobiologi, biomedicin, dyreforsøg, genetiske rekombination og biologiske produkter.

Design, konstruktion og accept af fysisk sikkerhed laboratorier og etablering af biosikkerhed laboratorier skal baseres på biosikkerhed at sikre laboratorium personalets sikkerhed og sikkerheden for det omgivende miljø af laboratoriet, og Samtidig skal du beskytte forsøgspersonerne fra at blive forurenet efter eksperimentel behov. I arkitektur bør være baseret på praktiske og økonomiske principper.

For at styrke biosikkerhed arbejde i veterinære laboratorier, forhindre spredning af dyrs patogene mikroorganismer, sørge for kontrol med og udryddelse af dyr epidemier og sikre sikkerheden for husdyrhold, Ministeriet for landbrug har udstedt "Forvaltning af animalsk epidemiske forebyggelse lov af Folkerepublikken Kina" og de "Administrative foranstaltninger for gennemgang af animalske epidemiske forebyggelse betingelser". De relevante forordninger henvises til de foreløbige administrative foranstaltninger af den internationale laboratorium for smitsomme atypiske lungebetændelse virus laboratorium donororganismen(erne).

SARS er en alvorlig infektionssygdom. For at sikre, at bio-sikkerhed, forhindre eksperimentelle personale, inficere og forurener miljøet, har ministeriet for videnskab og teknologi organiseret en midlertidig forvaltning af SARS-Virus Research Laboratory.

Denne metode implementerer en hierarkisk forvaltning af laboratorier, der beskæftiger sig med forskning på SARS-virussen. Laboratorierne, der er opdelt i: atypiske lungebetændelse virus laboratorium, smitsomme atypiske lungebetændelse virus infektion animalske laboratorium og smitsomme atypiske lungebetændelse virus infektion animalske laboratorium.

Denne metode fastsætter klart forvaltningskrav til organisation, ledelse, regler og forordninger og sundhedspleje tilsyn i laboratoriet.