Hjem > Nyheder > Indhold

Medicinsk Møbler Bevisbaseret Design Concept

May 31, 2017

Medicinsk Møbler Medicinsk møbler bevisbaseret design koncept med medicinske institutioner om patienternes sikkerhed, patienter med medicinsk erfaring til at forbedre graden af opmærksomhed, samt patienter til at forbedre de medicinske miljøkrav, medicinske møbler design og udvælgelse mere og mere Medicinske institutioner, arkitektonisk design agenturer opmærksomhed Folkets krav til brug af medicinsk møbler har været at opfylde behovene i en enkelt funktionel udvikling for at møde de forskellige grupper i behandling, rehabilitering og endda liv sætte en række funktioner som en af efterspørgslen Til brug for medicinske møbler skal designkravene opfylde de grundlæggende behov. Udvikling til en mere sikker, mere komfortabel, mere bekvem, smukkere, mere økonomisk, mere holdbar og så høj standard for designkrav. Center for sundhedsdesign baseret på en række bevisbaseret forskning, industristandarder og kravene og standarderne i US Facility Guideline Institute opsummerer Evidence-based Design (Evidensbaseret Design) Begrebet valg under det medicinske Møbler skal overveje de faktorer, der er designet til at yde medicinske institutioner til medicinsk reference. Listen over medicinske møbler, der er målrettet på denne liste, er primært ikke inkluderet i styringsområderne for lægeudstyr i sædet, sengetøj og tilbehør.

Medicinsk Møbler Denne liste giver ikke kun ledelsesværktøjer til ledere i medicinsk industri og medicinske institutioner, men giver også værktøjer til at opbygge designteam og medicinske møbelproducenter til at kommunikere med hinanden for at levere højkvalitets, sikker, medicinsk møbler. Denne liste kan bruges på ethvert trin i den strategiske planlægning af medicinske møbler, uanset om det er designfasen eller driftsfasen, for eksempel:

1. Evaluer producentens produktmanual og websted

2, hvor producenter og møbelforhandlere mødes for at vurdere deres møbler

3, kontrollere eksisterende udstyr og møbler forventet levetid

4, med medicinske institutioner infektionskontrol og sikkerhedskomité

5, med de indvendige designere at evaluere de anbefalede møbler funktioner, værelse layout og produkt specifikationer

6, afkast af investeringsanalyse

7, udvikling af leje eller køb af møbler kontrakt vilkår

8, efter brug af postevaluering

Medicinsk møbel Listen er opdelt i otte dele, der hver især er forbundet med et fælles bevisbaseret designmål. De første tre evidensbaserede designmål fokuserer på patientsikkerhedsproblemer, herunder faktorer, som kan føre til øget sygelighed, dødelighed og sundhedsomkostninger. De næste tre evidensbaserede designmål fokuserer på at forbedre psykosociale faktorer og forbedre resultater relateret til medicinsk arbejde. Det syvende mål er primært miljøsikkerhed, det ottende mål fra investeringssynspunktet i indkøb af medicinsk udstyr, hvordan man kan forbedre den økonomiske effektivitet.