Hjem > Nyheder > Indhold

Materiale og pris af stål-træ eksperimentelle bænk

Sep 26, 2018

I laboratoriemøbler er det testbænken, der bruges hyppigere. Over for så mange producenter og handlende på markedet, kan kunderne ikke lade være med at overveje prisproblemet, mens de løser køb af forsøgsbænken. Så hvad er markedsprisen på den eksperimentelle bænk generelt? Shaanxi Hongshuo introducerer det til alle i dag. Detaljer om testbænken.

Stål træ testbænk

1. Bordplade (valgfri)

Fuld kernefysik og kemibræt, epoxyharpiksbræt, Trespa, keramikbræt, marmorbræt

2. Kabinet

Skabsdør: laboratoriespecifik E1 grade miljøbeskyttelsesark, skåret overflade med højkvalitets 2mm PVC kantbånd lim tætningskant vandtæt behandling. Kræver ingen vridning, ingen fugt, varme og fugt, fast tekstur, glat overflade, bærende, slagfasthed og en vis styrke

Hardware: dørhængsler og dias bruger indenlandske kvalitetsmærker

Håndtag: rustfrit stål matgreb, aluminiums pladshåndtag, teknisk plasthåndtag, aluminiumslegeringsgreb

Fødder: Injektionsstøbte justerbare fødder med høj styrke.

lab furniture 9.13.jpg

3. Strukturelle egenskaber:

Stålrammen behandles med anti-korrosionsbehandling af hovedlegemet, ydre diameter bejdsning, fosfatering osv. Og derefter behandlet med epoxyharpiks. Det ophængte træskab er strukturelt stabilt og har en bærende kapacitet på 400 kg pr. Kvadrat.

De vigtigste standardstørrelser er: L (lang) * 750 (bred) * 830/850 (høj) L (lang) * 600 (bred) * 830/850 (høj)

Grundlæggende oplysninger om ovennævnte stålbænkebænk. Selvfølgelig, vi VOLAB Volleyball testbænkproducenter, vi støtter brugerdefinerede testbænke, så når du har specielle krav på testbænken, kan vi opfylde dine krav.

Derefter beregnes markedsprisen for den eksperimentelle platform med en sådan struktur generelt pr. Meter. Ud over standardkonfigurationen kræver også tilbehør, der kræver højere standarder. Prisen på den eksperimentelle bænk er over 1400 yuan / meter.

Der er også en række laboratorie tilbehør. For at imødekomme særlige kunders behov for at erstatte højere standardtilbehør på bestemte steder, skal kunder og forretningspersonale kontaktes for at undgå, at kunder falder ind i det blinde købssted.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.