Hjem > Nyheder > Indhold

Lad Hospital Lab Møbler Mere Humane

Sep 01, 2017

Lad hospitalet Lab Furniture være mere humant
Nu er det ligegyldigt hvad vi skal købe, først at overveje miljøbeskyttelsen, i laboratoriet, især ved køb af Lab Furniture, at være opmærksom på energibesparelser og miljøbeskyttelse, men i de fleste tilfælde ved ikke, hvordan miljøvenlige Lab Møbler i sidste ende bør vælge i dag, hvordan du kan hjælpe dig med at vælge miljøvenlige lab møbler.
(1) alt træet Lab Møbler skal indeholde lav formaldehyd, og nogle kunder mener, at massivt træ Lab Møbler i maling mindre skadeligt materiale indhold, selve materialet kan betragtes som miljøvenligt, så det vil tro at alle træmøbler skal være meget miljøvenlig, faktisk, denne forståelse er forkert, brugen af ​​massivt træ og kunstigt blandet træ lab møbler i det indvendige spånplader og fiberpladen vil desuden producere formaldehyd, og derefter brugen af ​​høj kvalitet træ lim, maling vil også indeholde formaldehyd, også det vil indebære formaldehyd indhold overstiger problemet.
(2) lyse farver møbler indeholdende mindre skadelige stoffer, ifølge erfaringer, tror de fleste kunder på, at farven på Lab Møbler på grund af farve, vil bruge tungmetaller, male de mere lyse og lyse, at Lab Furniture Jo højere blyindhold. Denne viden er forkert. For øjeblikket er staten for Lab Furniture produkterne indeholdende strenge krav strenge, så længe kunder i de regelmæssige testbænkproducenter til at købe Lab Furniture produkter, vil der ikke være nogen ledelse Overdreven situation.
(3) Lab Møbler i det lave indhold af formaldehyd skal være miljøvenlige. De fleste kunder vil tro, at Lab Furniture er et lavt formaldehydindhold, der er en vis miljøbeskyttelse. Denne opfattelse er for ensidig, Lab Møbler, indeholder miljøbeskyttelse ikke kun formaldehyd , Der er benzen, tungmetal bly og andre faktorer, forbrugere i købet, skal du kontrollere de relevante aspekter af kvalitet test rapport.
Mange producenter til lab Møbler design er altid ring tilbage til dem før skabelonen. Ifølge den traditionelle stil at kopiere er den eneste ændring størrelsen, det design kaldes ikke designet, men kan ikke bringe folk friskhed.
Hospital Lab Møbeldesign refererer ikke kun til procesmodellering, men også overvejelser af processens og linjens form og det mest hensigtsmæssige materiale ind i designet, fordi materialet og implementeringen af ​​processen samt stilen af præsentationen har et vigtigt forhold, så hold dig ikke fast. De traditionelle designideer omfatter også anvendelse af materialeklektisk, selvfølgelig bør dette være baseret på videnskabeligt og rationelt grundlag, ikke blindt forfølge design af frihed for at undgå produktet hvad angår funktion og liv mangler.
Overholde reglerne for kopien af ​​den foregående skabelon, mest sandsynligt at stole på at tænke, det meste af den indenlandske homogenisering af fænomenet kan bevise dette punkt. Mange fabrikker ønsker ikke at hengive sig til uafhængige forsknings- og udviklingsdesign, som efterligner markedet, vil de varme emner blive mere effektive, hvilket er feltet Lab Furniture designet til at udvikle de traditionelle vaner. Hidtil er denne vane ikke blevet bedre forbedret Ud over nogle af styrken af ​​producenterne er villige til at bruge tid og energi til at udvikle deres eget designteam, følger de fleste producenter også markedet for at spise, hvorfor er det fordi det er for traditionelt i design, så det er ikke egnet til det nuværende marked Miljø, for at konkurrere kan kun stole på efterligning og reference.
Der er mange efterligninger af udenlandsk teknologi, men er primært at efterligne resultaterne af den vigtigste designproces og ideer, men få mennesker til at efterligne, endsige at studere designet. Hospital Lab Furniture design bør ikke holde sig til det traditionelle, men ikke for meget til at efterligne andres design, som vil efterligne dannelsen af ​​tradition.