Hjem > Nyheder > Indhold

Krav til laboratorieventilationssystemer

Jun 22, 2020

Kravene til ventilationsdesign i laboratorieventilationen og det komfortable klimaanlæg er forskellige. Hovedformålet er at skabe et sikkert og behageligt arbejdsmiljø og reducere risikoen for, at personalet udsættes for farlig luft. Ventilation indebærer primært fysisk sundhed og arbejdsbeskyttelse af laboratoriepersonale i arbejdsmiljøet.


F (3)


Ventilation i laboratoriet i inspektionsafdelingen kræver, at al frisk luft kommer udefra, og så er det 100% opbrugt udendørs. Udstødningen af røghætten er ikke i indendørs cirkulation. Kravene til laboratorieventilation i den kemiske inspektionsafdeling overstiger 10 gange/h, kravene til laboratorieventilation i den fysiske inspektionsafdeling er mere end 10 gange/h, og laboratoriets laboratorieventilationstid forkortes til 6 gange/h. Udformningen af laboratoriet røghætte af laboratoriet er tilstrækkelig, og det er ikke den eneste indendørs udstødning enhed. Der er et lokalt udstødningssystem over instrumentrummet eller det udstyr, der genererer farlige stoffer.


En del af lufttilførslen i laboratoriets laboratorium kommer fra klimaanlægget, som sendes direkte til laboratoriet i laboratoriet. Denne del af den friske luft ændres i overensstemmelse med ændringen af laboratorieluftudstødningen den anden del sendes til gangen og rummet i det laboratorium, der ikke er under laboratoriet, gennem klimaanlægget og derefter leveres gennem laboratoriets dør. Undertrykket af laboratoriet i inspektionsafdelingen realiseres ved, at til- og udsugningsluften er fastsat, og at der er ventilations- og udsugningsåbninger. Luftstrømmen organisation spænder fra kontorer, ledelseslokaler, interne gange, og værelser, der genererer farlige materialer. Placeringen af røghætten er placeret væk fra luftstrømmen og turbulens, væk fra gangområdet og den friske luft område. Frisk luft indføres fra siden væk fra røghætten, og luftstrømmen er væk fra røghætten.


Laboratoriets laboratorieventilationssystem påvirkes af laboratoriets interne røghætte og laboratoriets laboratorium. Efter at være blevet påvirket, ventilationseffekten vil være meget kaotisk. Et sådant miljø vil udgøre en stor potentiel sikkerhedsrisiko og vil ikke fungere ordentligt. Beskyttelsen af personale og prøver er sikker, så vi må også overveje mange faktorer, der styrer ventilationseffekten af laboratoriets laboratorium for at fjerne skjulte sikkerhedsrisici. Ventilationskontrolteknologien i laboratoriet i laboratorieafdelingens lille laboratorium vil blive opdateret i fremtiden. Jeg håber, at alle kan se frem til opdateringen. Hvis ventilationssystemet desuden har en lugt, skal ventilationssystemet ændres så hurtigt som muligt.