Hjem > Nyheder > Indhold

Forholdsregler ved køb af laboratorieforbindelser

Aug 02, 2018

Elektricitetssikkerhed er et fælles emne inden for laboratoriesikkerhed. For problemet med nye stikkontakter afspejlet af kunder minder BOKA Xiaobian alle i dag om, at de bør være opmærksomme på problemerne ved valg af stikkontakter for at undgå sikkerhedsproblemer under brug.

Mange af laboratorieinstrumenterne er kraftfulde, og stikkontakterne er alle 16A stik. Men snart kom problemet ud. Faktisk er laboratoriets patchpanel og de fleste instrumenter 10A jacks, og 16A er noget stort. Sådan håndteres sådanne problemer.

8.02.jpg

Stikkontakten i figur 16A tilhører en stikkontakt med høj effekt, og kun udstyr, såsom muffelovne, steriliseringskande, klimaanlæg og lignende, er nødvendige i laboratoriet. Men der er mange gange, når der er et sådant problem. Laboratoriet er hele stikket i figur 10A, men instrumentets netledning erstattes med 10A. Bemærk: Hulhældningen på 10A-stikket er ca. 8 mm, og hulhældningen på 16A-stikket er ca. 10 millimeter.

Mange instrumenter i laboratoriet er importerede instrumenter. I de tidlige år havde Kina ikke den nationale standard for stikkontakter. For at imødekomme alle menneskers behov producerede firmaet universalstik. Fordelen ved universalstikket er, at strømkablerne i de europæiske og amerikanske lande kan bruges. Men ulempen er, at stikket er let at bryde og ikke er sikkert for børn.

Der er så mange instrumenter i vores laboratorium, at deres netledninger ikke kan finde patchpanelet, eller der vil ikke være nogen patchpaneler til rådighed i år. Hvis netledningen er den aktive netledning, kan vi vælge at udskifte den.

Men hvis netledningen og maskinen er alt-i-en, er der et problem, og kun den kirurgiske metode kan vælges til skæring og udskiftning. Hvis du er i Europa og USA, er dette en tilbagekaldelse!

Dette minder også om behovet for at være opmærksom på laboratoriets stikkontakt. Når laboratoriet kommer ind i instrumentet, skal det kontrollere instrumentets netledning. Det er kun en netledning, der opfylder vores nationale standarder. Jeg så en besked på internettet og delte den med dig:

Da personalet gennemførte inspektion på stedet af et parti 3D-mikroskoper fra USA, fandt de, at stikket var en rund og to flade amerikanske standardplugter, som ikke opfyldte kravene i Kinas obligatoriske nationale standarder, og der var visse sikkerhedsrisici.

I denne henseende fastslog inspektions- og karantænepersonalet på stedet at partiet 3D-mikroskop mislykkedes og udstedte en "inspektions- og karantænebehandlingsmeddelelse", der kræver, at virksomhederne effektivt korrigerer udstyrspluggen.

Laboratoriesikkerhed er ikke noget lille spørgsmål "socket"

Dagens tema kan være lidt, men Boca håber at hjælpe alles arbejde. Disse problemer er problemer uden for eksperimentet og er spørgsmål, vi skal bekymre os om.

Dobbelthullet har ingen jordforbindelse, som kun er egnet til mobiltelefon opladere, hårtørrere, barbermaskiner, bordlamper og andre lavspændingsapparater eller elektriske tæpper og andre typer elektriske apparater med isolationsbeskyttelse. Vi så, at mange af laboratoriens instrumenter blev kunstigt fjernet fra jordledningen, hvilket er meget usikkert.

Laboratorium, vand, elektricitet, ventilation er de vigtigste problemer, der ofte opstår, og er også tre vigtige systemer til laboratoriebyggeri. Hvis du har et behov, bedes du kontakte Guangzhou Boka Laboratory System Technology Co., Ltd.