Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratoriesikkerhed er ingen mindre materiel, elektricitet og belysning

Aug 13, 2018

实验室 的水,电,通风是实验室建设的三大重要系统.今天VOLAB沃尔莱博小编就和大家讲讲这个电的问题,小伙伴们好好看一下哦~

8.13.jpg

1. Hvert laboratorium skal have trefaset vekselstrømsforsyning og enfaset vekselstrømsforsyning. Den samlede effektkontrolkontakt skal indstilles. Når laboratoriet er ubemandet, skal den indendørs strømforsyning afbrydes.

2. Elektrisk udstyr til indendørs armaturer, såsom ovne, inkubatorer, køleskabe mv., Hvis disse anordninger anvendes under forsøget og stoppes ved forsøgets afslutning, kan de løbende være på laboratorieens samlede strømforsyning; Hvis testen stadig skal løbe efter stop, skal der være en dedikeret strømforsyning, som ikke vil påvirke arbejdet på grund af at afbryde laboratorieets samlede strømforsyning.

3. Hver prøvebænk skal være forsynet med et bestemt antal stikkontakter, mindst en trefaset stikdåse, og enkeltfasestik kan indstilles 2-4. Disse afsætningsmuligheder skal have omskifterstyring og sikkerhedsanordninger for at forhindre normal strømforsyning i hele rummet i tilfælde af kortslutning. Stikket kan placeres på testbordet eller på bordets side, men skal være væk fra bassinet og dyserne af gas, brint osv. Og påvirker ikke laboratorieinstrumentets placering og driftstilstand. Nogle laboratorier installerer stikket i stikket under testbordet eller i kabinettet. Denne installationsposition er ubelejligt at bruge, så den er ikke egnet.

4. På laboratoriernes fire vægge, i forbindelse med indretning af indendørs laboratorietabeller, gaskomponenter, ovne mv. Skal der installeres flere enkeltfasede og trefasede stik i passende positioner. Disse stik er generelt over hjørne linjen, som er praktisk at bruge. i princippet.

5. På grund af den ætsende gas i det kemiske laboratorium er det mere hensigtsmæssigt at anvende kobbertråden til punkttråden. Aluminium kernetråde kan bruges i det fysiske laboratorium. Hvad angår måden at lægge ledningen på, er den ideel til at bruge rørets mørke anbringelse. Den mørke lægning kan ikke kun beskytte ledningen, men også gøre rummet rent og ryddeligt, og det er ikke nemt at opsamle støv;

Generelt er det elektriske udstyr, der anvendes i kemiske laboratorier, lille, og det elektriske udstyr, der anvendes i fysiske laboratorier, har en stor kapacitet. Da laboratoriet blev officielt anvendt, blev det konstateret, at den samlede kapacitet ikke var stor nok, så der var plads til strømforsyningskapacitet ved udformningen af strømforsyningen til laboratoriet.

Der er en mere fleksibel laboratorieforsyningsmetode, hvor kraftoverførselsledningen ledes gennem et ophængt rør, og en stikkontakt er monteret derpå. Fordelen ved denne type enhed er, at det undgår mange stigninger på indendørs gulvet, hvilket gør det indvendige layout meget fleksibelt. Laboratoriebelysning minimum belysning standard

Der er forskellige rum i forsøgsbygningen, og kravene til kontrast er forskellige. Et rum, der udfører fint arbejde kræver en højere belysning end et rum, der udfører hårdt arbejde. Hvis belysningen skal være høj, er det nødvendigt at installere flere lamper eller øge lyskildens kapacitet, det vil sige at øge anlægsinvesteringer og tilbagevendende udgifter (primært elafgifter).

Derfor skal belysningsstandarden tilpasses landets økonomiske forhold og levestandard. Hvert land har udviklet minimumsbelysningsstandarder for lysdesign sammen med dets specifikke forhold. Minimumbelysningsstandarden blev udviklet gennem omfattende forskning og eksperimentel analyse.

BOKA er et professionelt laboratoriebyggemærke. Inklusiv grøn forskning planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsstoffer, laboratorie drift vedligeholdelse, laboratorieflytning, laboratorie online indkøbscenter konsultation, laboratorielinje High-end tilpassede tjenester såsom Oplev bibliotekets oplevelse.