Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratorierenoveringskrav i forskellige industrier

Aug 17, 2018

Laboratorieindretningens design af forskellige industrier er anderledes. Nedenfor BOKA vil vi kort introducere forskellene mellem de to.

8.17.jpg

1. Skole

Stor skala, høj standardisering, lavt teknisk indhold og relativt enkel struktur. Kemiske laboratorier og fysiske laboratorier er hovedposterne. Nogle kollegier og universiteter (såsom medicin og mad) har nogle rene laboratorier, der kræver luftkvalitet.

2, sygdomskontrol

Professionel og teknisk. Laboratoriet har visse skadelige virkninger, og det har strenge krav til mennesker, logistik, jordskælvsresistens, spildevand, ventilation, luftkvalitet og så videre. Der bør lægges særlig vægt på differenstrykreguleringen af biosikkerhedslaboratorier samt behandling af udstødningsgasser fra ventilation og forebyggelse af krydskontaminering af systemer.

3. Kemisk industri

Det kemiske laboratorium er det vigtigste, så udstødningssystemet og spildegasbehandling er særligt vigtige i sådanne laboratorier. Derudover er det nødvendigt at være opmærksom på laboratoriekraftfordelingen. Nogle laboratorier skal have eksplosionssikre designkrav.

4, biologi

Det biologiske laboratorium domineres af rene laboratorier, hvoraf de mest almindelige er molekylærbiologiske laboratorier og mikrobiologiske laboratorier. Sådanne laboratorier bør være opmærksomme på, om de eksperimentelle genstande er skadelige og korrekt bestemmer laboratoriets sikkerhedsniveau Seksualitet for at forhindre krydskontaminering mellem hinanden;

5, medicinsk

Hospital laboratorier foretager inspektion, undervisning, forskning og udvikling projekter, og de fleste af de målrettede forsøg er skadelige, såsom HIV, molekylærbiologi (PCR) osv., Især nogle smitsomme bakterier, så sådanne laboratorier skal have et godt udstødningssystem og gøre ikke krydskontaminering med hinanden.

6, mad

Med forbedring af folks kulturelle bevidsthed er der blevet lagt mere og mere opmærksomhed på mad- og fødevareproblemer, og sunde og videnskabelige fødevarer modtager mere og mere opmærksomhed fra folket. Fødevaresikkerhedsspørgsmål bliver mere og mere opmærksom. Stram kontrol med fødevarernes kvalitet er blevet et vigtigt middel til fødevareforarbejdningsvirksomheder og beslægtede testinstitutioner. De fysiske og kemiske egenskaber ved mad, analyse af næringsstofpræparater, bakterieindhold osv. Er alle vigtige kontrolmål for fødevareindustrien laboratoriet.

7, elektronisk

På grund af de forskellige produkter, der er involveret, bygges sådanne laboratorier i henhold til producenternes forskningsmål; Derfor er deres layout diversificeret.

8, vand

Vand er livskilden. Påvisning af mikrobiologiske, toksikologiske, sensoriske træk, generelle kemiske indikatorer, radioaktive indikatorer mv af vandkvalitet er en vigtig garanti for at sikre vandkvaliteten.

9. Test- og certificeringsinstitutioner

Forskellige forskelle bestemmer forskelligheden af laboratorier, ren, ventileret, aircondition (herunder konstant temperatur og fugtighed), fysisk og kemisk, kemisk og så videre.

10. Landbrug

Herunder græsning, avl, blomster, planteforskning mv., Der normalt anvendes jord og luft, vandkilde til påvisning af genstande, såsom Qi Xiang, flydende Xiang, bakterietest. Nogle projekter har strengere temperatur- og fugtighedskrav (f.eks. Blomsterforskning).

11. Medicin

Med fokus på lægemiddelprøvning og forskning og udvikling spiller andelen rensningslaboratorier en vigtig rolle i laboratoriet. Laboratoriet skal konstrueres i nøje overensstemmelse med de relevante GMP regler.

12. Offentligt sikkerhedssystem

Det offentlige sikkerhedssystems laboratorier omfatter primært: retsmedicinsk patologisk skade, retsmedicinsk dokumentation, DNA, forgiftning, sporbevis, spor, kriminel fotografering, fingeraftryk, kugler, dokumenter, eksplosioner mv. Konklusionerne vil fremlægge bevis for retten og relateret til borgerne. Beskyttelse af rettigheder og retfærdighed. Blandt dem, i obduktionslaboratoriet, udstødningsgasudstødnings- og udstødningsgasbehandling.

13. Metallurgi, geologi og minedrift

Sådanne laboratorier analyserer hovedsageligt sammensætningen af mineraler, og en stor mængde syre og alkali anvendes i eksperimentet. Derfor er god korrosionsbestandighed og god ventilation effekt særlig vigtig; Derudover produceres der et stort antal eksperimentelle processer med høj temperatur, så høj temperatur modstand er også fokus for sådan laboratorieudformning. For støvet, der frembringes ved pulverisering af mineraler, kan metoden til mekanisk ventilation og støvfjernelse vedtages; udstødningsgassen, såsom syre og alkali, der er frembragt i eksperimentet, kan behandles ved vandspraybehandling.

Sammenfatning: Det kan ses, at laboratoriefeltets spændvidde er meget stort, og hver type laboratorium er meget speciel, så det er nødvendigt at have et professionelt designteam til at skræddersy laboratoriet.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.