Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratoriet renovering Design

May 14, 2018

Første, laboratoriets klassificering og ansvar:

Laboratoriet er en analytisk laboratorium, der har alle de forskellige egenskaber i skoler, fabrikker og forskningsinstitutter.

Laboratoriet for skolen er en undervisning base for studerende for analytisk kemi eksperimenter, og den anden er en analytisk kemi Forskningslaboratoriet for videnskabelig forskning.

Fabrikken har en central laboratorium og en workshop laboratorium. Laboratorium laboratoriet forpligter primært kontrolanalyse af færdigvarer og halvfabrikata i produktionsprocessen. Det centrale laboratorium er hovedsagelig ansvarlige for analysen af råvarer og produkt kvalitet inspektionsopgaver. Det forpligter sig også til opgaver såsom analyse metode forskning, forbedring, fremme opgaver, og forberedelse og kalibrering af standard løsninger, der anvendes i laboratoriet laboratorier.

Ud over at udføre test opgaver for videnskabelige forskningsprojekter, foretage laboratorium laboratorier af videnskabelige forskningsinstitutter også forskningsarbejde på analytisk kemi.

Det andet laboratorium dekoration designkrav:

Efter behov af den eksperimentelle opgave omfatter laboratorium dekoration dyrebare præcisionsinstrumenter og forskellige kemikalier, herunder brændbare og ætsende stoffer. Derudover er skadelige gasser eller dampe ofte genereret i handlingen. Derfor er der særlige krav til boliger struktur-, miljø- og indendørs faciliteter fra det laboratorium, som bør tages i betragtning, når de planlægger at bygge et nyt laboratorium eller renovere et eksisterende laboratorium.

Laboratoriet værelser er nogenlunde opdelt i tre kategorier: præcision instrument laboratorier, kemiske analyselaboratorier og hjælpeansatte værelser (kontorer, lagerrum, cylindre, osv.).

Laboratorier skal holdes væk fra støv, røg, støj og kilder til vibrationer. Laboratoriet værelser bør derfor ikke bygges tæt trafik arterier, kedelrum, maskine værelser og produktion workshops (undtagen laboratorium laboratorier). For at opretholde gode vejrforhold, bør det generelt være nord-syd.