Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratory Purification Laboratory Remodeling Design Engineering

May 10, 2018

Laboratoriemiljøet er et specielt miljø for videnskabelig forskning og produktion. På grund af kravene til dens funktionelle konfiguration og behovet for driftsmetoder er det nødvendigt at opnå de endelige resultater gennem laboratoriebyggeri, laboratorierensningsteknologier og designkoncepter. For det første skal den overordnede plan fuldt ud overveje størrelsen af laboratoriet og området, der besættes af forskellige instrumenter og udstyr, og bruge det samlede rum til laboratorieindretning; For det andet er den funktionelle konfiguration baseret på kundens krav og det krævede jobindhold, vælg konfiguration af eksperimentskabet og den overordnede konfiguration af vand-, el-, gas- og gashylderne til laboratoriedesign;

3. Den overordnede arbejdsstrøm af laboratoriefornyelse skal overveje sammenhængen mellem laboratorier og laboratorier, der giver enkelhed, bekvemmelighed og optimitet. Det fjerde, folk-orienterede sikkerhedslaboratorie design layout, levere høj kvalitet laboratorium arbejdsbord, miljøbeskyttelse og intelligent design; Det 5. Aspekt, effektivt og sikkert laboratorieoprensningssystem udelukker luftbårne partikler, skadelig luft, bakterier og andre forurenende stoffer og indendørstemperaturen, renhed, tryk, luftstrømshastighed og luftstrømfordeling, støj og vibrationer og belysning, statisk kontrol. Dekontaminering inden for en række krav.

Sjette, lave omkostninger ud fra den aktuelle situation, i henhold til forskellige typer kundebehov, med forskellige materialer, forskellige strukturer, tilpasse sig forskellige arbejdsmiljøer, opfylde de nuværende krav, for at tilpasse sig fremtidig udvikling. Da de fleste brugere ikke ved meget om præstation, testning og afsløring af sikkerhedsskabe og rene bænke i biosikkerhedslaboratorier, har de skabt et blinde punkt for disse instrumenter. Men nogle gange vil disse blinde pletter forårsage dødelig skade. Hvorvidt den rene bænk eller sikkerhedsskabet kun måler sikkerheden i henhold til vindhastigheden, er ikke tilstrækkelig. Standardprøvnings- og certificeringsreglerne sikrer pålideligheden af inspektionen og sikrer sikkerhedsskabet af sikkerhedsskabet.