Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratorium Kontormøbler Design Koncept

Apr 23, 2019

Mange venner sagde, at din BOKA bare er et designlaboratorium? En sådan ven af ​​personen ville ikke forstå vores BOKA-mærke for meget. Vores BOKA er ikke kun et designlaboratorium, vi er en one-stop serviceplatform, så længe vi er relateret til laboratoriet. Alt inklusiv. Så vil Xiaobian tale med dig om, hvordan vi designer konceptet med laboratoriekontormøbler.


lab furniture-4.2


I. Design og fremstilling

Tendenser og konnotationer: stole på professionelt udtryk og perfektion, hvilket giver design en stærk vitalitet.

For det andet at tage princip om ergonomi

Påtage sig ergonomi, så den passer til den naturlige form af den menneskelige krop, tæt på de fysiologiske og mentale behov i designkonceptet, gennem undersøgelse af kropsholdning og menneskelig byrde, ikke designet til at give et optimeringsgrundlag, for at reducere træthed og erhvervssygdomme og derved forbedre arbejdet effektivitet og omkostningsbesparelser og stræber efter perfektion.

For det tredje, oprette et laboratoriekontormiljø af høj kvalitet

Med fokus på harmonien mellem tilpasning af kontorprodukter og laboratoriedesign, under hensyntagen til forbedring af det menneskelige miljø og forbedring af produktionshøjden, er kernekonceptet altid i design, og integrationen af ​​møbler og laboratoriemiljø stræbes efter at skabe en unik design og fremstilling. Benchmark højde.

For det fjerde er grøn miljøbeskyttelse omkring os

Forpligtet til forbedring af miljøet, taget ringen som ansvaret, forfølger harmonien mellem mennesker og miljøet gennem hele processen med produktdesign, fremstilling, emballering og levering, vores produkter har effektive funktionelle elementer, der er i overensstemmelse med energibesparende tilpasning. Miljøkrav til genanvendelse.