Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratoriet for el og belysning

Feb 17, 2017

1, hvert laboratorium skal have tre-fase AC strømforsyning og enfaset vekselstrøm, angive de vigtigste afbryderen, når lab når ingen andre bør være i stand til at afskære den indendørs magt.

2, indvendigt inventar, udstyr, såsom ovne, væksthuse, køleskabe og så videre, hvis du bruger disse enheder i eksperimenterende, ophørt skal bruges, når resultaterne af forsøg, kan anvendes kontinuerligt i lab på den vigtigste strømforsyning; Hvis testen har stadig til at køre efter afslutningen, ville det have en dedikeret strømforsyning, ikke at afskære de vigtigste strømforsyning og virkningen af deres laboratoriearbejde.

3, hver bænk for at angive et bestemt antal stikkontakt, skal du have mindst en tre-faset stikkontakt, enfasede Sockets kan indstilles til 2-4. Disse outlet switches kontrol udstyr og forsikring, bare i tilfælde det hele indre kortsluttet uden at påvirke den normale strømforsyning. Stikkontakter kan indstilles på et bord eller på kanten af bordet, men skal holdes væk fra vand og gas, såsom hydrogen gas dyse ikke påvirker placeringen og drift status af instrument på bordet. Laboratorium af stikkontakter installeret i tabellen nedenfor eller i kabinettet, dette sted er meget praktisk i brug, ikke bruger nogen overhovedet.

4, på væggene i laboratoriet, kombineret med laboratoriet skrivebord, stinkskab, ovn og andre arrangementer i den relevante position du ønsker at installere flere enkelt-fase, og tre-faset socket, disse sockets generelt spiller hjørne ovenfor, en bekvem princippet.

5, kemisk laboratorium for ætsende gas, blande nogle ledninger for at bruge kobbertråd end højre. Fysik laboratorium du kan bruge aluminium dirigenter. Som ledning, rør æglæggende ideelle mørke, beskytter mørke lagde ikke kun ledninger og værelse rent og ryddeligt, ikke let at støv og gøre vedligeholdelse nemt at udskifte.