Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratoriemetode til indsamling af skadelige gasser

Aug 21, 2018

Alle i deres daglige liv ved også, at der ofte er mange kilder til kemisk forurening i laboratoriet, der ikke bidrager til menneskers sundhed, især skadelige gasser. Det er meget vigtigt at udelukke dem. Samtidig forbruges energi imidlertid ofte i store mængder, og kravene til laboratorieventilationsstyringssystemer stiger fra tidlige faste luftmængder, bistabile, variable luftvolumen systemer til de nyeste adaptive kontrolsystemer - både sikre. Det skal opfylde energibesparelsens behov.

8.21.jpg

Kort sagt, det nyeste koncept for laboratoriet er at behandle hele laboratoriet som et røgudstødskab. Hvordan man effektivt styrer forskellige indtag og udstødning, er det vigtigt at opnå sikre og økonomiske virkninger. Almindeligt anvendt udstødningsudstyr i laboratoriet er: røgovne, atomabsorberende emhætte, universel emhætte, lofthætte, overhætte osv. Afdampningen er den mest almindelige.

Gashåndtaget er en ventilationsanordning, som sikkert håndterer farlige, giftige gasser eller dampe. Det bruges til at indfange, forsegle og overføre forurenende stoffer og skadelige kemiske gasser for at undgå flugt ind i laboratoriet og dermed holde dem væk fra forurenende stoffer i arbejdsområdet. Operatøren for at minimere indåndingskontakten. Luftstrømmen i affaldsbeholderen suger luften i laboratoriet ind i røgen ved hjælp af udstødningsventilatoren, og forurenende stoffer i røgglasset fortyndes og udledes udvendigt gennem udstødningssystemet for at opnå lav koncentrationsdiffusion.

Universal sugehætte er det første valg til lokal ventilation: Enkel installation, fleksibel placering og god ventilation kan effektivt beskytte den personlige sikkerhed for laboratoriepersonale. Den atomabsorberende hætte er hovedsagelig egnet til alle slags store præcisionsinstrumenter. Det kræver positionering og installation, og har indstillet ventilationspræstationsparametre. Det er også en af de faktorer, der skal overvejes i den overordnede laboratorieplanlægning. Emhætten er primært beregnet til brug i kemiske laboratorier og er et af de væsentlige udstyr til at imødekomme de generelle ventilationskrav i sådanne laboratorier.

Der er ofte mange kilder til kemisk forurening, der ikke fremmer menneskers sundhed i laboratoriet, især skadelige gasser. Det er meget vigtigt at fjerne dem, og det skal imødekomme behovet for energibesparelse. Kort sagt, det nyeste koncept for laboratoriet er at behandle hele laboratoriet som et røgudstødskab. Hvordan man effektivt styrer forskellige indtag og udstødning, er det vigtigt at opnå sikre og økonomiske virkninger.

BOKA er en high-end tilpasset one-stop service platform til laboratorier, herunder grøn forskning byggeplanlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsstoffer, laboratorie drift vedligeholdelse, Laboratory high-end tilpassede tjenester som laboratorieflytning, laboratorium online mall konsultation, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring. Hvis du har et behov, så kontakt os, vi hjælper dig gerne.