Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratorieforvaltning Space Management Division

Apr 19, 2018

Nogle gange skal reagenser, der er udsat for forurenende stoffer og nogle andre stoffer, også omhyggeligt bevares og emballeres, så de kan opbevares adskilt fra andre reagenser i nogle laboratorier, men nogle er mere tilbøjelige til gasgenerering. Reagenserne håndteres ikke særlig godt, når de behandles. På grund af gasgenerering er pakkeydelsen måske ikke særlig god. Derfor bør denne type reagens i laboratorieplanlægningen placeres under nogle ventilationsbetingelser. Stedet...

Tekstlabel: Lab Planning

Taler om laboratorieplanlægning er de involverede problemer virkelig for mange, og involverer ofte mere specialiseret viden, så når arbejdet er planlagt, er arbejdsbyrden også meget stor. Forvaltning og opbevaring af reagenser i laboratoriet er også et aspekt, som er inkluderet i det. Lad os nu tage et kig og se, hvordan de skal gemmes.

laboratorium


For det første skal kemiske reagenser, når de håndteres og opbevares, alle placeres i et separat lager, der er planlagt af et laboratorium. I laboratoriet er det generelt kun nødvendigt at placere relativt få reagenser. Der er også nogle af reagenserne, og nogle af de løsninger, der er konfigureret, lagres også separat.Ved laboratorieplanlægning skal der være plads i laboratoriet, der gør det muligt at opbevare reagenserne separat. I dette skab skal reagenserne arrangeres i overensstemmelse med de forskellige egenskaber og specifikationer for reagenserne i den enkleste forstand faste stoffer. Reagenser og flydende reagenser opbevares separat.Nogle gange skal reagenser, der er udsat for forurenende stoffer og nogle andre stoffer, også omhyggeligt bevares og emballeres, så de kan opbevares adskilt fra andre reagenser i nogle laboratorier, men nogle er mere tilbøjelige til gasgenerering. Reagenserne håndteres ikke særlig godt, når de behandles. På grund af gasgenerering er pakkeydelsen måske ikke særlig god. Derfor bør denne type reagens i laboratorieplanlægningen placeres under nogle ventilationsbetingelser. Hvor som helst, skal opbevaring af ætsende reagenser isoleres.