Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratory dampkåler skal regelmæssigt måles og justeres

Apr 24, 2018

Laboratoriestøvdåser spiller en afgørende rolle i laboratoriet, fordi det er relateret til om miljøet i laboratoriet er beskadiget, laboratoriepersonalets sundhed og så videre. Så ofte i løbet af eksperimentet kan nogle kemiske forsøg føre til forekomsten af noget støv og skadelige gasser. Selv hvis vi gør et godt arbejde med beskyttelse, vil det medføre skader på menneskekroppen. Samtidig opbevares en hel del laboratorieudstyr i laboratoriet. Nogle eksperimentelt udstyr er meget præcist og af høj værdi. Hvis disse skadelige gasser er i laboratoriet i lang tid, vil de også forårsage varierende grad af skade på disse enheder.


Derfor har brugen af laboratorietålehætter ændret laboratoriemiljøet meget godt. Det sikrer også, at det eksperimentelle miljø ikke påvirkes. Den nuværende laboratorieføler er også mere komplet i design. Vi kan vælge ventilationshastigheden i overensstemmelse med størrelsen af eksperimentet under eksperimentet. Dette kan også reducere omkostningerne ved brug og spare ressourcer.


Men når man bruger dampkåle, skal vi rationelt bruge dem. Især må vi måle og justere dampdækslerne regelmæssigt, så at dampdækslerne kan fungere under normale forhold. For det andet udsættes fyringsovne i lang tid for skadelige gasser. Derfor skal vi regelmæssigt rengøre laboratoriefølerne under brug for at sikre, at kabinettet er rent. Dette kan forlænge brugstidens levetid og sikre sikkerheden af dampdækslerne. normalt arbejde.