Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratorie Miljøstyringskrav

Feb 15, 2019

Denne standard er specielt formuleret for at sikre, at alt laboratorieafprøvningsudstyr drives ved en passende omgivelsestemperatur for at sikre, at målepræcisionen til det daglige drift af måleudstyret ikke påvirkes af det indendørs miljø. BOKA introducerer i dag laboratoriemiljøstandarder.

lab furniture 9.13

Laboratoriemiljøkrav:

1. Laboratorietemperaturen er 20 ± 5 ° C. Fugtighed: 45% ~ 65%.

2, jord vibration: 10Hz under 11S amplitude 2-p-p nedenfor (princip) hænder på platformen kan ikke mærke vibrationer;

3. Miljøforholdene i laboratoriet, såsom støj, stød, fugt, støv, korrosion, antimagnetisk og afskærmning skal være i overensstemmelse med verifikationsprocedurerne og målestandarderne for indendørs verifikationsartikler og kravene til måleinstrumenter og udstyr. Indendørs belysning skal bidrage til verifikationsarbejdet og måle- og testarbejdet.

4. Miljøforholdene i laboratoriet er unormale. Hvis temperaturen og fugtigheden overstiger det angivne interval, og identifikations- og testresultaterne er tydeligvis påvirket, skal laboratorieingeniørerne rapporteres i tide, og ledere af kvalitetskontrolklasse og relevante ledere skal rapporteres trin for trin.

5. Når miljøforholdene ofte har unormale forhold eller ikke opfylder det metrologiske verifikationsarbejde og målepræcisionskontrolarbejdet, skal virksomhedens relevante ledere rapporteres skriftligt, og der skal træffes passende foranstaltninger for at løse problemet.

6. Under de eksisterende betingelser skal laboratoriet træffe aktive foranstaltninger til at opretholde og vedligeholde måleinstrumenter og måleinstrumenter.

7. Daglig kontrol og styring af laboratoriemiljøforhold

8. Laboratoriet skal holdes rent og ryddeligt. Efter afslutningen af hver dag skal den nødvendige rengøring udføres. Udstyret skal tørres regelmæssigt. Når udstyret er brugt, skal apparatet og dets tilbehør placeres pænt, og instrumentdækslet eller støvkluden skal være dækket. Instrumentet skal slukke efter brug.

9. Rygning, snacking og madopbevaring er strengt forbudt i laboratoriet. Ikke-laboratoriepersonale må ikke komme ind i lokalet uden tilladelse. Antallet af personer, der har accepteret at komme ind, bør kontrolleres strengt, hvilket kan forårsage udsving i indetemperatur og fugtighed.

10. Laboratoriet skal være ansvarlig for registrering af indendørs temperatur og fugtighed af fagfolk. Indendørs med klimaanlæg og affugtningsudstyr bør ikke åbne døre og vinduer afslappet. Særligt personale bør tildeles til drift af klimaanlæg eller affugter. Indendørstemperaturen og fugtighedsforholdene registreres af hver meter. , laboratoriebevarelse, retentionstid på tre år.

Det konkrete indhold af ovenstående oversigt er de specifikke kontrolkrav for laboratoriemiljøet for at sikre laboratoriemiljøets sundhed og sikkerhed.