Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratoriet designstandarder

Jun 08, 2018

I de seneste år, er blevet inspiceret laboratorium design. Sikkerhed af landbrugsprodukter har altid været et vigtigt aspekt af EUs omfattende opmærksomhed. Spørgsmålet om landbrugsprodukters sikkerhed er direkte relateret til folks tøj, mad, boliger og transport - fødevaresikkerhed, apparel stof sikkerhed og så videre. I betragtning af den nye situationer og nye problemer, der er opstået inden for landbruget produktsikkerhed, staten har yderligere intensiveret sin kvalitet kontrolforanstaltninger, støttet af forskellige niveauer af landbrugsprodukter inspektion laboratorier, og de rolle for landbrugsprodukt prøvningslaboratorier er blevet mere udbredt.

Mikrobielle grænse testmetode er inkluderet i de første og anden del af den kinesiske farmakopé. Det bruges til at kontrollere ikke-sterile forberedelserne og deres råvarer og hjælpematerialer i de nationale Lægemiddelstandarder. Den mikrobiologiske test værelse skal være i overensstemmelse med den kinesiske farmakopé og internationale og nationale standarder og forskrifter for design, konfiguration og vedligeholdelse. Denne artikel fremsætter krav fra designprincipper, krav til design, udstyr og udstyr konfiguration, brug, drift og vedligeholdelse forvaltning af laboratoriet, og styrker den standardiserede forvaltning af de mikrobiologiske laboratorium.

Første, det modulære design af kliniske laboratorium for kliniske laboratorium

 

Kliniske test, også kaldet "konventionelle test", er en smal kliniske test. Selv om det drejer sig om biokemiske, hematological, mikrobiologiske, immunologiske og transfusion relateret teststoffer, er det kun ofte anvendes i kliniske applikationer. Denne artikel vil drøfte i detaljer den modulære design af kliniske laboratorium for kliniske laboratorium, hovedsagelig fra udstyret, krav til design, case analyse for reference.

Andet, kliniske laboratorium laboratoriet oprettet nødvendige instrumenter


På grund af forskellige skalaer, inspektion mængder og fokus for inspektion projekter af hvert hospital er antallet og typer af instrumenter og udstyr helt anderledes. Antallet af instrumenter og udstyr, der er nødvendige for den kliniske laboratorium i den sekundære og tertiære hospitalet kliniske laboratorium er opsummeret her. Nogle kliniske laboratorium afdelinger er også udstyret med sperm billede analyse arbejdsstationer, tør kemi analysatorer og Changfeng elektriske konstant temperatur vandbade. Ultrasonic rengøring af maskiner og andre instrumenter.

Opførelsen af landbrugsprodukt inspektion laboratorium er et komplekst system projektet. [volab] Baseret på ti års erfaring i laboratoriet dekoration design, kombineret med problemer i den nuværende byggeprocessen af landbrugsprodukter laboratorium, kort introducere opførelsen af landbrugsprodukt test laboratorium.

III. pågældende spørgsmål med designstandarder for laboratoriet laboratorier


1. beskyttelse af laboratoriepersonalet, laboratorieudstyr og det omgivende miljø er et af de vigtige principper, at landbrugsproduktet testlaboratorier skal være opmærksomme på.

2. rationel anvendelse af ressourcer og energibevarelse i landbrugsprodukt prøvningslaboratorier er også principper skal overholdes.

3. professionalisme af laboratoriepersonalet, fuldstændigheden og nøjagtigheden af laboratorieudstyr er alle uundværlige dele for at sikre rigtigheden af testresultaterne.