Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratoriet Design seks grundlæggende programmer

Jun 02, 2018

Laboratoriet design, er uanset om det er et nybyggeri, udvidelse eller genopbygning projekt, ikke blot køb af fornuftigt udstyr, men også en omfattende betragtning af laboratoriets overordnet planlægning, rationel layout og grafisk design, som samt strømforsyning, vandforsyning, gasforsyning, infrastruktur og grundlæggende betingelser som ventilation, luftrensning, sikkerhedsforanstaltninger og miljøbeskyttelse. Nu lad os diskutere specifikt.

Den

 

Laboratoriet design

Laboratorium bygning er et komplekst system projektet. I moderne laboratorier er avancerede videnskabelige instrumenter og veludstyrede laboratorier forudsætninger for opgradering af moderne videnskab og teknologi og fremme vækst af videnskabelige forskningsresultater. "Folk-orienterede, mennesker og miljø" er blevet et emne af stor bekymring. I den "sikkerhed, miljøbeskyttelse, praktiske, holdbare, smuk, økonomisk, fremragende, fører," planlægning og design koncepterne. Ifølge disse, laboratorium design har nogle regelmæssige ting, lad os finde ud af.

Laboratoriet Design II

I ergonomi afspejler den perfekte koordinering af udstyr og teknologi arbejdstagere betjeningsplads samfundsvidenskabelig og humanistisk planlægning og design. Når du planlægger et fly design, er den første faktor til at overveje "sikkerhed." Laboratorier er de mest tilbøjelige til eksplosioner, brande og gasudslip. Når vi laver grafisk design, bør vi gøre vores bedste til at holde laboratoriet ventileret og undslippe kanalen uhindret.

Den

 

Laboratoriet Design III

Sky platform, instrumentation platform bør ikke være alt for tæt på væggen, 400 mm fra væggen er passende. For at lette evakuering, når arbejdet er i fare, bør gangene mellem test-senge alle føre til korridoren. Derudover laboratoriet byggehøjde bør være 3,7-4,0 meter, og den netto højde bør være 2.7-2.8 meter. Laboratoriet netto højde renlighed, trykgradient, konstant temperatur og luftfugtighed og andre særlige krav bør være 2,5-2,7 meter. Meter (undtagen lofter); laboratoriet korridorer skal have en netto bredde 2,5-3,0 meter. Den gennemsnitlige laboratorium dobbelte dør bredde skal være 1.1-1.5 meter, og enkelt låger bredde bør være 0,8-0,9 meter.

Laboratoriet design fire

Laboratorier er generelt klassificeret af fysik, uorganisk kemi, organisk syntese kemi og biologi. Ifølge forskellige indhold, formål og omfang af laboratoriet har hver sine egne karakteristika. For eksempel, er grundlæggende undervisning laboratorier opdelt i fag og faglige emner. De fleste af dem er relativt simple undervisningseksperimenter med lavere krav til vand og elektrisk vind, og forskningsinstitutter har laboratorier. Ventilation, vandforsyning og kloakering, elektronisk kontrol og renlighed er alle forpligtet til at være høj, men de grundlæggende principper i laboratoriet design er alle almindelige. Tage organisk kemi som et eksempel, hovedsagelig af kemiske grundlæggende laboratorium, instrument analyselaboratorium, ren laboratorium, elektroniske computerrum, forskning værelse, hjælpeansatte laboratorium, levering rum og andre komponenter.


 

Laboratoriet Design fem

Ren laboratoriet bruger primært menneskelige midler til at anvende ren teknologi for at opnå kontrol af luften indendørs støv, bakterier koncentration, temperatur og fugtighed og pres, for at opnå den ønskede renlighed, temperatur og fugtighed og luftstrømmen hastighed og andre miljømæssige parametre. Renholdelse af luften refererer til graden af luftbåret støv i et ren luft miljø. Niveau af luft renlighed er divideret med støv koncentration. Renlighed refererer til den samlede støvpartikler med en partikelstørrelse på ≥ 0,5 μm pr. liter luft.

Lab Design seks

De hjælpeansatte laboratorier, der hovedsagelig omfatter balance værelser, høj temperatur kamre, rent vand værelser, gas cylinder værelser, lagerrum, løsning forberedelse værelser og mørke værelser. I vejerummet er Analysevægt en nødvendig fælles instrument for kemiske laboratorier. Høj præcision saldi har visse krav om miljø-og især påvirkning af luft flow og vind hastighed. Vejerummet skal være tæt på det kemiske laboratorium for brugervenlighed, men bør ikke være forbundet med høj temperatur kamre. Værelser med stærke elektromagnetiske forstyrrelser er tilstødende. Høj-præcisions microbalances bør fastsættes i stueetagen. Vejerummet skal ikke være udstyret med en vask tabel eller nogen rør gennem skålen til at forhindre udsivning af rørene i vedligeholdelse og brug af skalaen.


 

Med hensyn til forsøgsdesign skal vi opfordre flere fagfolk til at foretage kontrolundersøgelser og design. Mange af disse er professionel og mange er meget farlige. Derfor skal vi tage sikkerheden som det første kriterium.