Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratory Design overholder sikkerhed, miljøbeskyttelse og energibesparelse

Aug 11, 2018

Som et sted med et stort antal potentielle sikkerhedstrusler skal laboratoriet designe laboratoriets sikkerhed i hele procesudformningen og implantere sikkerhedsrotterne fra sikkerhedsfaciliteter, materialer og udstyrsmaterialer, valg af materieludstyr og funktionssystemets sikkerhedsfaktor . Udover laboratoriedesign brandbeskyttelse omfatter sikkerhedsdesign også instrumentsikkerhed, reagenssikkerhed og eksperimentel miljøsikkerhed. Kernen er at opnå personalesikkerhed og sundhed, fælles laboratoriesikkerhedsulykker som rumeksplosion, instrumenteksplosion, farlig reagenslækage, hjernetumor, leukæmi og så videre. Ulykker, der er opstået, er kun toppen af isbjerget, og de fleste sikkerhedstrusler genkendes ikke eller overses ofte.

Det grønne laboratorium har altid været målet for international faglig laboratoriebygning, og de relevante nationale myndigheder er blevet strengere for miljøbeskyttelse. Miljøvenligt design omfatter behandling af spildevand, spildevand, fast affald og lignende. Laboratorie spildevand og spildegas er komplekse i sammensætning, der indeholder forskellige komponenter, såsom syre, alkaliske, organiske, uorganiske og biologiske. De forskellige komponenter udledes tilfældigt i tid og rum, og der stilles høje krav til det tilsvarende behandlingsmedium.

Sammenlignet med almindelige civile bygninger er laboratoriet en stor energiforbrugere. Derfor er designen af energibesparende design i laboratoriet meget vigtigt, og effekten er meget indlysende. Der er et stort udslip af energi i laboratoriet, og der kan træffes forskellige foranstaltninger for at reducere energiforbruget. Ud over de fælles energiforbrugsfænomener og tilsvarende løsninger, der er lette at finde i laboratorieudformningen, er der også et stort antal skjulte energiforbrugsfænomener, der ikke har fået opmærksomhed, samt andre energibesparende foranstaltninger, der kan udnyttes , såsom fotovoltaiske celler, sol varmt vand og vægisolering, jordkilde varmepumpe, energibesparende model valg af eksperimentelt udstyr og energibesparende uddannelse uddannelse for eksperimentelle personale.

Guangzhou berømte mærke BOKA er forpligtet til at levere omfattende løsninger til sikkerhedsforskning i Kinas videnskabelige forskningsvirksomheder, herunder laboratorieplanlægning og designhøring, avancerede laboratoriemøbler, laboratorieindretningsrensning, laboratoriebiosikkerhed, laboratorie intelligent kontrol, laboratoriebrug. Udstyr, reagensforsyninger og vedligeholdelse. Med international førende teknologi, rige projektkonstruktion ledelseserfaring og perfekt eftersalgsservice, er BOKA blandt de top 12 i Kinas laboratoriebyggeri.