Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratoriedekorationsrensningssystem

Jun 28, 2020

Laboratoriedekorationsrensningssystem, der hovedsageligt afspejles i disse punkter


1) Elektrostatisk rensningsmetode


Arbejdsprincip: arbejdsprincippet for fjernelse af højspænding elektrostatisk adsorptionstøv. Den elektrostatiske type er arbejdsprincippet for fjernelse af høj-spænding elektrostatisk adsorptionstøv. Under virkningen af ​​højspændingsstatisk elektricitet genererer katodelinjen i det elektrostatiske felt koronaudladning, og en stor mængde negative ioner genereres i koronalaget. Under virkningen af ​​det elektrostatiske felt bevæger de negative ioner sig kontinuerligt mod anoden. Når støvet i luften passerer gennem det elektriske felt, lades støvet ved kollision af negative ioner, og det ladede støv udsættes også for det elektrostatiske felt, der bevæger sig mod anoden (støvopsamler) og frigiver opladning efter at have nået anoden.


Ulemper: Det kan fjerne flyvende støv (kan ikke fjerne giftige gasser), dets ydeevne er lavere og langsommere end mekanisk type, og det er let at fremstille ozon. Denne model er vurderet som den værste renser på det amerikanske marked.


(2) Fysisk oprensningsmetode


1. Adsorptionsfilteraktiveret kul


Aktivt kul er et porøst kulstofholdigt stof, der har en højt udviklet porestruktur. Den porøse struktur af aktivt kul giver den en stor mængde overfladeareal, som kan bringes i fuld kontakt med gasser (urenheder), hvilket giver den unikke adsorptionsevne for aktivt kul. Gør det meget let at nå formålet med at absorbere og opsamle urenheder. Ligesom magnetisk kraft har alle molekyler gensidig tiltrækning.


Ulemper: Almindeligt aktivt kul kan ikke absorbere alle giftige gasser og har lav effektivitet og let desorption.


2. Mekanisk filtrering - HEPA-netværk HEPA (High efficiency particul ateair Filter), kinesisk betyder højeffektivt luftfilter, der opfylder HEPA-standardfilteret. Effektiviteten på 0,3 mikron er 99.998%. Det karakteristiske ved HEPA-netværket er, at luft kan passere, men små partikler kan ikke passere igennem. HEPA-filteret består af en stabel kontinuerlige underglasfibermembraner, der er foldet frem og tilbage, og danner en bølget pakning til placering og understøttelse af filtermediet.


lab furniture-01 (12)

romote den kemiske reaktion. De skadelige stoffer i luften, såsom formaldehyd og benzen, nedbrydes under virkningen af ​​fotokatalyse og danner ikke-giftige og ufarlige stoffer, og bakterierne i luften fjernes også ved ultraviolet lys, så luften renses.


Ulemper: Bredspektret, men kræver lav luftstrøm, langsom rensningshastighed og visse stråling til den menneskelige krop, som elimineres i Europa og USA.


2. Formaldehydfjerner


Arbejdsprincip: Det bruger kemiske stoffer og formaldehyd til kemisk reaktion for at nå formålet med at fjerne formaldehyd.


2.1. Kemiske reaktioner: Kemisk reaktion med formaldehyd genererer kuldioxid og vand, såsom ammoniak osv .;


2.2. Biologi: fremstillet af biologiske stoffer, der kan reagere med formaldehyd, såsom urinstof, sojaprotein, aminosyrer osv .;


2.3 Planter: fremstillet af planteekstrakter, såsom aloe vera, teekstrakter osv .;


2.4, lukket klasse: fremstillet af filmdannende stoffer, der danner en tynd film for at forhindre frigivelse af formaldehyd, såsom chitosan, flydende paraffin osv .;


Ulemper: For det første medfører stofferne, der genereres efter den kemiske reaktion, sandsynligvis sekundær forurening, og fænomenet med sekundær detektion overstiger ofte standarden under praksis.


Det andet er at absorbere formaldehyd uden at ændre den kemiske sammensætning og reducere formaldehydindholdet i luften, men denne måde vil ikke kurere symptomerne, og formaldehyd frigøres let igen.


3. Apotek, katalytisk metode --- kold katalysator essensen arbejdsprincip: kold katalysator, også kendt som naturlig katalysator, er en anden ny type luftrensningsmateriale efter fotokatalysator, deodoriserende luftrensningsmateriale, som kan igangsætte katalytisk reaktion under normale temperaturforhold. Ved normal temperatur og tryk kan det nedbrydes en række skadelige lugtige gasser til ufarlige og lugtløse stoffer. Det skifter fra simpel fysisk adsorption til kemisk adsorption, nedbrydning, mens adsorbering, fjernelse af skadelige gasser såsom formaldehyd, benzen, xylen, toluen, TVOV osv. Vand og kuldioxid, den kolde katalysator i sig selv deltager ikke direkte i reaktionen under den katalytiske reaktion. Efter reaktionen ændres den kolde katalysator ikke og går ikke tabt, og den spiller en langsigtet rolle. Selve den kolde katalysator er ikke-giftig, ikke-ætsende og ikke-brændbar. Reaktionsprodukterne er vand og kuldioxid, der ikke producerer sekundær forurening, hvilket i høj grad forlænger adsorbentmaterialets levetid.


(4) Andre oprensningsmetoder


1. Vandvaskemetoden anvender princippet om sifon og centrifugering til at suge det rensemiddel, der er blandet i vand, i sugerøret ved den nedre del af den koaksiale centrifugalturbin i sin motorbase gennem sifonprincippet og roterer ved høj hastighed gennem AC hætte polmotor. Vandrenseren sprøjtes i flaske galdeblæren for at danne en vandfilm, der suger støv og bakterier i luften i vandet og blæser den rensede luft ind i rummet på samme tid, hvorved giftstoffer, støv, røg hurtigt og effektivt fjernes , Lugt, vira osv. Og producerer meget frisk ilt.


2. Negativ ionmetode Hydroxylnegative ioner kan reducere aktivt ilt (iltfrie radikaler) genereret af atmosfæriske forurenende stoffer, nitrogenoxider, cigaretter osv. Efter kontakt med skadelige gasser, der flyder i luften, hvilket reducerer skaden af ​​overdreven aktiv ilt til den menneskelige krop ; Neutraliser den positivt ladede luft og sætter sig uden ladning, så luften renses.