Hjem > Nyheder > Indhold

Lab Møbler: Lab Møbler Klassificering Og Egenskaber

Jun 15, 2017

Lab Møbler: Lab Møbler klassifikation og egenskaber

Lab Møbler kan normalt opdeles i: laboratorieudstyr og labmøbler. Eksperimentelt udstyr refererer generelt til laboratorieudstyr og dekorationsudstyr, Lab Furniture kan opdeles i Taiwan og skabe. Taiwan fra det funktionelle synspunkt kan opdeles i: centralstationen, Taiwan side, instrument Taiwan, dag platform, høj temperatur Taiwan, og fra materialestrukturen kan opdeles i: stålstruktur, alle træstrukturer, alle stålkonstruktioner, Struktur mv. Taiwan klasse fra funktionen kan opdeles i: røgovne, narkotika kabinetter, narkotika kabinetter, beholder tællere, reagens frysere, garderobe, biologiske sikkerhedsskabe og så videre.


Er generelt baseret på økonomiske forhold, brug af krav og geografiske omgivelser og andre faktorer for at vælge dette laboratorieudstyr.


Lab Møbler populære sagde, at laboratoriet er dedikeret møbler. Med uddybningen af reformen og åbningen og den økonomiske udvikling, behovene hos de nationale inspektionsagenturer og virksomhedernes forskning og udvikling bevidsthed og udvikling.


Hovedegenskaberne er: Hovedmaterialet til syre og alkali, høj temperatur, Taiwan har visse bærende krav, hardware har også korrosionsbestandige og holdbare funktioner, vandhaner og andet hardware tilbehør og den generelle civile forskel. Tidligt til hele træstrukturen og senere optrådte i aluminiumstrukturen, stålkonstruktion, al stålstruktur, hele PP-materialet og så videre. På nuværende tidspunkt er markedsbevidstheden relativt høj, hovedsagelig stålstruktur og stålstruktur.


I midten af 1990'erne blev Jiangsu Yixing og Shenzhen, Guangdong, den første som professionel virksomhed, som Guangdong til Shenzhen, USA og Canada, Panyu Raymond og andre tidlige med en vis størrelse og synlighed. Da branchen går ind i den lave tærskel, lavt teknisk indhold, personaleflow og potentielle kunder er relativt brede, har kun få år været en række professionelle virksomheder, især i Shenzhen, Guangzhou, Shanghai, Jiangsu, Beijing The


Lab Møbler udvikling hidtil, der er ingen industristandarder, er generelt henvist til eller citeret udenlandske og lignende produkter standarder. Kinas mange ministerier (Ministeriet for Kemisk Industri, Ministeriet for Byggeri osv.) Ud af forskellige perioder med forskellige versioner af standarden.