Hjem > Nyheder > Indhold

Nøglepunkter i konstruktionen af genetiske testlaboratorier

Aug 20, 2018

1. Genetisk test laboratorie layout design

Flowen af mennesker gennem den dedikerede rene korridor og bufferrummet går ind og ud af hvert funktionsrum. Bufferdørlåsen er sammenlåsende strukturer for at sikre isolationen mellem hvert værelse og det ydre miljø. Reagenset trænger ind i prøveforberedelseskammeret fra buffervinduet i reagensfremstillingsrummet, og prøven udsættes for genekstraktionsoperation i prøvefremstillingsrummet og trænger ind i genamplifikationskammeret via buffervinduet til genamplifikation og det fluorescerende kvantitative PCR-produkt kan analysere resultatet direkte, og det fælles PCR-produkt skal indtaste Indtast produktanalyseværelset til produktanalyse. Affaldet efter amplifikationsanalysen, det vil sige at kloakstrømmen kommer direkte ind i steriliseringsrummet til farligt affald gennem buffervinduet og behandles harmløst i overensstemmelse med den medicinske affaldsstandard.

Lufttrykket i hvert funktionelt område er designet i nøje overensstemmelse med standard PCR laboratoriekonstruktionsplan. Værelset er et positivt trykmiljø inden genforstærkning, og det negative trykmiljø er indendørs efter genforstærkning. UV-lamper placeres oven på laboratoriet og bufferrummet til desinfektion.

8.20.jpg


2, udstyr, indkøb af reagenser leverancer

Genetisk test laboratorieudstyr og indkøb af reagenser forbrugsstoffer bestemmes i henhold til det projekt, der skal udføres af laboratoriet. De vigtigste projekter i dette laboratorium er dyreafledt analyse, genetisk modificeret planteidentifikation og hurtig identifikation af mikrobielle patogener.

3. Laboratorie accept og udstyr fejlsøgning

Det genetiske testlaboratorium er designet som et fuldt lukket rum. De omgivende og øverste lag af rummet er farvede stålplader. Påfyldningen er flammehæmmende. Hoveddelen er sløv hvid. Dør og vinduesglas er almindeligt glas. For at forhindre aflejring af støv er vinduematerialet R25MM aluminiumlegering. Arc tryklinje.

Indersiden af alle todimensionale led er lavet af R50MM aluminiumlegeringsfilet, og den udvendige side af den udsatte todimensionale forbindelsesledning er forbundet med R100MM aluminiumslegering yderste hjørne; den tredimensionale led af farve stålplade bruger tredimensionel fælles overdreven og farvet stålplade og hjørneform. Derefter forbindes med aluminiumslegeringstank.

Takmaterialet er også en farve stålplade, og gulvet er lavet af epoxyharpiks. Det har karakteristika uden mellemrum, korrosionsbestandighed, glathed og nem rengøring. Stueetagen er indrettet med et vinklet aluminium, som er smukt og stramt. Sterile overflader, der er stærke, sømløse, glatte, smukke, ikke-reflekterende, støvfrie, rustfrie, fugttætte, antibakterielle og fremragende i præstationen, bør dannes i hele laboratoriet. Indgangen til det genetiske testlaboratorium er udstyret med adgangskontrol og realtidskameraer til effektivt at kontrollere adgangen til uautoriseret personale.