Hjem > Nyheder > Indhold

Er laboratorieplanlægning virkelig vigtig?

Jul 30, 2018

Laboratoriebygningen er et stort system og miljø bygget af et dusin professionelle delsystemer. Det er ikke en simpel kombination af arkitektur, instrumentering og møbler. Før eksperimentelle bygninger begynder at designe og bygge, er det nødvendigt at afslutte laboratorieforskning, planlægning og design på forhånd. Er planlægning og design af laboratoriet virkelig vigtigt? Nedenfor er BOKA laboratorie design firma til at popularisere viden punkter for alle:

Det kan ses, at laboratoriet er forskelligt fra det generelle sted. Det er et sted at gennemføre tests, der kan forårsage skade på mennesker, især dem, der beskæftiger sig med forskning i akutte infektionssygdomme, såsom mikroorganismer og vira, der er stærkt smitsomme for mennesker og dyr og nødsituationer i forbindelse med folkesundheden (Sikkerheden i laboratoriet er kritisk, som det er tilfældet med bekæmpelse af terrorisme og afprøvning (såsom SARS). Hvis forebyggende foranstaltninger ikke virker, vil det medføre infektion af laboratoriearbejdere, og spredningen af smitsomme toksiske stoffer vil få samfundet til at sprede sig og forårsage udbredt miljøforurening og spredningen af smitsomme sygdomme og kan endda føre til biologiske katastrofer. For generelle fysiske og kemiske instrumenter og instrumentlaboratorier skal man, selvom det ikke er så farligt, men også følge de tekniske egenskaber ved den eksperimentelle disciplin under konstruktionen, fuldt ud overveje det eksperimentelle rum, eksperimentelt udstyr , ventilationssystem, vandforsyning, strømfordeling, instrumentforbindelse, arbejdsbeskyttelse og den relevante konstruktion og konfiguration af infrastrukturen, såsom de tilsvarende kontorfaciliteter.

7.25.jpg

Laboratoriebyggeri er forskellig fra almindelige byggeprojekter. Det har karakteristika ved forståelighed, professionalisme og systemicitet. Det skal være samlet planlægning og design og centraliseret konstruktion for bedre at kunne styre projektrisici fra kilden til organisatorisk ledelse. Sikre kvaliteten, fremskridtet og risikokontrollen af projektets opbygning samt kravene til anvendelse i videnskabelig forskning og test efter afslutning. Den internationale standard for professionel moderne laboratorieplanlægning og design er af afgørende betydning for en vellykket moderne laboratoriebygning.

Det første element i et kvalificeret laboratorium er at sikre nøjagtigheden af dets eksperimentelle resultater. For det andet skal sikkerhedseksperten af eksperimentet, det eksterne miljø og udstyret sikres pålideligt, og det videnskabelige arrangement og rationel brug af infrastrukturen er begge. Et aspekt har direkte indvirkning, og disse faktorer er også en af nødvendigheden af at kontrollere laboratorie akkreditering og certificering. Opførelsen af laboratoriefaciliteter i Kina er i den grad af hurtig udvikling mod modernisering. Det kræver planlægning og design af eksperimentelle faciliteter at foreslå løsninger og processer, der er både praktiske og dybe.