Hjem > Nyheder > Indhold

Introduktion til lockers funktion i laboratoriemøbler

May 15, 2018

I laboratoriemøblerne er der et møbel er meget almindeligt, er skabet, laboratorieskabet kan være meget forskelligt fra det almindelige skab, den bærende kapacitet, fugt, anti-slip, korrosionsbestandighed og andre aspekter af kravene er meget strenge. Laboratoriet er trods alt et særligt videnskabeligt forskningssted, der næsten alle beskæftiger sig med en række laboratoriemedier, kemiske reagenser mv. Så alle laboratoriemøbler er fundamentalt forskellige fra almindelige møbler.

1.1.jpg

Designet af laboratorieskaberen vedtager primært den enkleste firsidige struktur, nemlig de øvre, nedre, forreste og bageste sider. Den enkle struktur har et smukt og stilfuldt udseende. Uanset om det er gengivelse af farvetone eller det præcise og omhyggelige udseende på konturlinierne, er det Viser sin unikke stil. Det interne lagerplads er meget stort. Hvert enkelt rum har en højde på mere end en meter og en bredde på mere end en og en halv meter. Det er nok at lægge flere tøj og andre ting.

I farver kan laboratorieskabet ligesom andre laboratoriummøbler vælge forskellige farver efter dine præferencer. BOKA kan tilpasses med professionelle laboratoriemøbler for at matche rummets overordnede stil eller for at skabe en bestemt atmosfære kan der være mere dybdegående og præcise match i farve. På tidspunktet for fremstilling af skabet blev koldvalset stål anvendt, overfladen blev malet med internationale miljøstandarder og anti-statisk pulver. Med et smukt udseende har den et solidt materiale fundament, og både interne og eksterne reparationer er den højkvalitetsgaranti.

1.2.jpg

Viden om laboratorieskabe

Laboratorieskabe kan bruges ikke kun i laboratorier, men også på offentlige steder som skoler, svømmebassiner og virksomheder. Den faktiske størrelse kan tilpasses efter behov, og stilen kan også ændres teknisk. Men uanset hvordan du tilpasser og ændrer, vil kvaliteten ikke ændre sig i det mindste.

Det generelle materiale i laboratorieskabet er alt træ, stål træ, aluminiumslegering struktur, al stålkonstruktion mv. Størrelsen kan tilpasses korrekt i forhold til størrelsen på dit laboratorium, hvilket bidrager til at udnytte dit laboratorieområde fuldt ud.