Hjem > Nyheder > Indhold

Introduktion til kemisk analyse rums styringssystem

Sep 27, 2018

I dag introducerer BOKA dig til det kemiske analyse rum management system. Hvert laboratorium har nogle tilsvarende ledelsesregler og regulativer for at sikre den normale drift af laboratorie- og laboratorievedligeholdelse, hvilket også er meget gavnligt for forsøgspersonalet.

Laboratoriet er et vigtigt sted for test af arbejde og læring. Den sikre og velordnede forvaltning af laboratoriet er den grundlæggende garanti for den normale drift af forsøgsarbejdet.

lab furniture 9.14.jpg

1 Omfang

Egnet til metalmaterialer i kemiske analyselaboratorier. Enhver, der kommer ind i laboratoriet, skal overholde de relevante krav i laboratoriet.

2, indhold og krav

1. Laboratoriepersonalet arbejder og studerer i tide, ikke for sent til at forlade tidligt, arbejdstid 8: 20-12: 00, 13: 00-17: 00 pm.

2. Laboratoriepersonale og personale, der deltager i forsøget, skal omhyggeligt studere de sikkerhedsmæssige tekniske driftsprocedurer for de eksperimentelle instrumenter og være bekendt med metoderne og forholdsreglerne for hvert instrument.

3. Alle lægemidler og reagenser har udpegede stillinger. Narkotika og reagenser skal placeres i udpeget stilling efter brug og køb og registreres i laboratoriecomputeren "Drug List".

4. Alle slags stoffer og reagenser skal have korrekte og klare etiketter, herunder navn, koncentration, specifikationer mv. Og brug dem efter den korrekte metode.

5. Laboratoriet skal holde lyset godt, lyset er tilstrækkeligt, gulvet er fri for papirstøv, ingen vand, ingen snavs, og det daglige personale er ansvarlig for rengøring, dumpning af skraldespanden og tomme flasker.

6. Når forsøget er afsluttet, skal det rengøres og rengøres straks. Instrumentet rengøres, glasinstrumentet placeres i en ovn for at tørre, og materialet vil blive returneret til det oprindelige sted. Testbænken og dampkoglen rengøres.

7. Forsøget bør strengt overholde driftsprocedurerne for udstyret og udstyret, nøje observere og analysere fænomenet og registrere de eksperimentelle data sandfærdigt for nem reference. 8. Varer, der ikke er relateret til forsøget, må ikke føres ind i laboratoriet, og laboratorieartiklerne må ikke udtages uden tilladelse. Hvis der er specielt behov, skal det godkendes.

9. Laboratorieudstyret rengøres og karantænes. Kontroller, om det eksperimentelle udstyr fungerer normalt. Der er ingen støv spindel web og snavs. For de nemme at bryde og skrøbelige instrumenter som målecylindre og bægerglas skal mængden tælles og skrotmængden skal rapporteres. Ifølge tælleresultatet beskadiges eller mangler instrumenter og lægemidler til reparation, rettidig køb.

10. Det er forbudt at spille i laboratoriet, spille kort, ryge og drikke.

11 Personen, der forlader lokalet i slutningen af dagen, er ansvarlig for at kontrollere lukning af vand, elektricitet, gas, vinduer, døre og andre relaterede faciliteter og bekræfter, at sikkerheden er korrekt, inden rummet forlades. Personale i hvert rum inden ferien skal inspiceres for at sikre laboratoriets sikkerhed.

VOLAB er en brandvirksomhed, der specialiserer sig i den overordnede designplanlægning og opbygning af laboratoriet. Produkterne omfatter: eksperimentelle bænk, gashætte, centralstation, sidebord, gasflaske fryseskab, himmel platform, ventilationssystem, pneumatisk system. Laboratoriemøbler og laboratoriesystemer, såsom rensningssystemer.