Hjem > Nyheder > Indhold

Intern kamp for medlemmer af laboratoriemøbler

Apr 26, 2018

Epoxyharpikplader og keramiske plader er to store medlemmer af laboratoriemøblerne, og dens interne "kamp" er aldrig stoppet. Den, der vinder eller taber, er kundens endelige ord, men Xiao Bian vil fortælle dig, at det keramiske bord eksperiment station er endnu bedre! Tro ikke, lad mig lave en sammenligning.


Labbenbænken i laboratoriemøblerne er let brudt af forskerne, for hvilke eksperimentelle reaktioner vil blive udført på bænken, så bænkens materiale er meget kritisk. På nuværende tidspunkt omfatter eksperimentelle bænkematerialer på markedet hovedsageligt epoxyharpikplader, keramiske plader, plader af rustfrit stål og fysiske kemiske plader med fast kerne. Blandt dem er "kampen" mere epoxyplader og keramiske plader. Her skelner vi de to materialer. Parametre, du vil vide, hvilken er "konge".


1. Temperaturbestandighed: Temperaturbestandigheden af keramiske bordplader er ca. 600 grader, og temperaturbestandigheden af epoxyharpiks er ca. 150 grader. Dette er relateret til deres behandlingsteknologi. Temperaturen er for høj, og epoxypladen er let brudt på grund af varme. , hvidtning, skumdannelse, udledning af skadelige gasser;

2, mekanisk styrke: Epoxyharpiksplader fra epoxyharpiksen og silikapulveret, der blandes igen med klæbemidler og farvestoffer, der støbes ved ca. 100 grader i form af laboratoriebænken, dens kompakthed og presses ind i det åbne. Den fysisk-kemiske plade er ikke så god som Det er, og den keramiske bordplade, der fyres, er meget anderledes. Derfor er epoxyharpiksbenet udsat for ridser under brug. Keramiske bordplader er fyret, og bordplader og sider har et lag af tætte og hårde specielle professionelle glasurer. Professionelle keramiske bordplader med en professionel tykkelse på 20 mm eller mere kan ikke spores på metalskæringsværktøjerne. Derfor er dens mekaniske styrke uovertruffen af andre bordplader. Når den er installeret, er dens levetid ekstremt lang;

3, kemiske egenskaber: keramisk bord ud over flussyre, den anden syre og alkali kan ikke have en fare. Epoxyharpiksen har også sin egen stærke korrosionsbestandighed. Fordi epoxyharpiks er støbt, er dens kompaktitet ikke høj. Så der vil være mange kapillære huller på bordet, når der er væske sprøjtet på bordet, vil det blive gennemtrængt i bordet. Uanset hvordan du tørrer det, kan du stadig ikke rense det helt. Selv om hoveddelen af bordpladen, epoxyharpiks, ikke vil blive korroderet, vil pigmenterne inde i korroderes af syrer og alkalier. Spots og pletter vises på bordpladerne. Denne situation vil stort set opstå i ca. 1 år, hvilket får bordpladen til at være uklar.


Uanset om det er en analyse eller ej, er "kamp" inde i laboratoriemøbelmedlemmerne ikke helt klart.