Hjem > Nyheder > Indhold

I de 40 år med reform og åbning er innovation af instrumenteringsindustrien ændret dramatisk.

Jan 03, 2019

I de sidste 40 år har Kinas økonomi været i fuld gang, og samfundet har indvarslet et nyt udseende. I de sidste 40 år har kineserne oplevet en dybtgående social forandring personligt, som er velstående på grund af reform og åbning og er stærk på grund af reform og åbning. Vores Bøger svarede også på landets opkald og holdt op med tiden, konstant fornyet og reformeret, og har opnået mange imponerende resultater.

Gennem hele videnskab og teknologi har Kinas rumteknologi gjort store fremskridt, og antallet af rumfartøjer lancerer er næst kun for USA. Den "Shenzhou V" bemandet rumfartøj blev lanceret, og flere astronauters drømme om at opfylde himlen blev realiseret en efter en. På tredjedagen af landing på månen blev Kina tredjelandet efter USA og Rusland for at gennemføre en blød landing på månens overflade. Verdens første Mozi quantum science eksperimentelle satellit blev udviklet med succes, og Kinas kvanteteknologi leder verden. Den innovative udvikling af det indenlandske store fly C919 er et historisk gennembrud for den kinesiske luftfartsindustri. En vigtig videnskabelig og teknologisk præstation har sværmet, hvilket er det uundgåelige resultat af åben innovation.

Kinas udvikling har i de sidste 40 år gjort landets folk rolige og stolte, og samtidig er verdens folk iøjnefaldende. For at opnå sådanne bemærkelsesværdige resultater er der fordel af reform og åbning, og nøglen til reform og åbning er innovation.

Innovation er den uudtømmelige drivkraft for landet til at trives. Efter mange års udvikling har Kinas instrumentindustri også indvarslet en ny udviklingsperiode. Nogle produkter er tæt på eller når den internationale førsteklasses teknologi og niveau, og indenlandsk producerede instrumenter med uafhængige intellektuelle ejendomsrettigheder er steget på markedet. Dataene viser, at Kinas instrumentationstekniske indtægter i 2017 var 999,50 milliarder yuan, og outputværdien steg med 2,60% fra år til år; den samlede fortjeneste var 869,10 milliarder yuan, og overskuddet steg med 9,97%.

Ud fra underopdelingens perspektiv involverer videnskabelige instrumenter flere brancheklassifikationer, og efterspørgslen vokser gradvist. Under den kraftige fremme af implementeringen af den nye miljøbeskyttelsespolitik er efterspørgslen efter vand-, gas-, jord- og fastaffaldsdetektion blevet forbedret, og efterspørgslen efter miljøovervågningsinstrumentindustrien er vokset hurtigt. Som den største industri fortsætter omfanget af automatiserede instrumentomsætninger med 36%.

På den anden side steg markedet for laboratorieanalyseinstrumenter med opbygningen af nationale laboratorier, store videnskabelige enheder og store instrumentdelingsplatforme. I første halvår steg indtægterne fra eksperimentelle analytiske instrumenter med 9,3% fra år til år, og resultatet steg med 18,8%. Samtidig er der i stærk efterspørgsel under den stadige udvikling af strategien for sunde og magtfulde lande og videnskab og teknologi livsvidenskabernes og den nye energis udvikling og udvikling, optiske instrumenter, mikroskoper, sensorer, robotter og andre instrumenter. og markedet forventes i fremtiden.

I de 40 års forårregn og forår og efterår kan man sige, at partimedlemmer og kadrer har fuldt ud spillet rollen som forankring og eksemplarisk og har etableret en stærk følelse af reform og innovation. I instrumenteringsindustrien er der også en række "vindvande" til industrireform og innovation. Shanghai Spectrum, Koncentrationsteknologi, Jiangsu Tianrui, Shanghai Peiou, Qingdao Shengyu, Xianhe Environmental Protection og andre højkvalitetsvirksomheder har sat deres seværdigheder som pionerer og sat et benchmark for udviklingen af branchen. High-end produkter såsom atomabsorptionsspektrometer, atomfluorescensspektrometer, Kjeldahl-kvælstofanalysator, kromatograf, massespektrometer og andre videnskabelige instrumenter er blevet introduceret efter hinanden. Erkendelsen og accepten af produkter på de indenlandske og internationale markeder har været stigende fra dag til dag, går i udlandet og går globalt.

Reformen stopper ikke, og åbningen stopper ikke. I lyset af den komplicerede internationale situation og industriens hårde udvikling skal BOKA stadig basere sig på sin aktuelle situation, benytte lejligheden, tage fat på initiativet og konstant forsøge at forny sig. Mens det forbedrer sig selv, stræber det sig også om at udvikle sig støt. Der er ingen ende på innovation. I den nye konkurrencekonkurrence vinder kun innovatører.