Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan man bruger og holde materialer og udstyr til brug For renovering

Dec 11, 2018

Laboratorium bygning og renovering er vigtigt for fuldførelsen af laboratoriet. Hver ring er i tæt kontakt. I denne proces tvinger hvordan man skal håndtere de materialer, der kræves for opførelsen af laboratoriet os til at dekorere arbejdstagere for at gøre en masse arbejde på stedet. Næste, BOKA Xiaobian vil indføre materialer og udstyr til laboratoriet for at gemme og administrere.

lab furniture 9.21

Inden du indtaster webstedet, skal de materielle udstyr først afgøre, om stedet har installation betingelser og gøre det følgende arbejde:

(1) bestemme type, mængde og ankomst tidspunktet for materialer og udstyr ifølge den materielle tidsplan og projektets tidsplan. Hvis det er en producentens levering, skal du kontakte producenten for at angive leveringstiden.

(2) den materielle stabling holdning bør arrangeres i forvejen, og stabling bør være koncentreret. Ikke stables vilkårligt for at påvirke stringens i byggeperioden og materielle forvaltning. Være opmærksom på følgende punkter ved stabling:

1) det er ikke tilladt at berøre del under opførelse og del skal være konstrueret således, at undgå gentagne udflytning og skader på materialer.

2) Vælg en højere terræn stak.

3) sortering stabling koden for nem adgang.

4) stak brandfarlige og eksplosive materialer på forskellige steder at sikre sikkerheden.

5) materialer, der er skrøbelige, fugtig og udtværet bør være opmærksomme på stabling metode og beskyttende foranstaltninger for at undgå tab.

6) af klar-til-brug materialer skal placeres direkte på bordpladen, når ind i stedet for at gemme håndteringen.

(3) gøre et godt stykke arbejde i undertegnelsen materialer for indrejse, kontrollere, om materialerne er i overensstemmelse med det oprindelige design, og registrere efter række og mængde af materialer til inspektion.

Ovenstående er hvordan den lille udstyr introduceret til laboratoriet for at indtaste webstedet, laboratorium hvordan Gem management, BOKA Labs high-end tilpasset serviceplatform for at skabe en ny form for åben og harmonisk fællesskab af laboratoriet industri skæbne. Du kan finde flere oplysninger om laboratoriet venligst være opmærksom på vores BOKA mærke laboratorium.