Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan man bruger et stinkskab at forlænge dens levetid?

Nov 14, 2018

Før vi talte om metoden vedligeholdelse af prøvebænk for alle, i dag vi har en stor udstyr stinkskab i laboratoriet, lad os tale om metoden vedligeholdelse af stinkskab.

Før forsøget påbegyndes, skal det bekræftes, at stinkskab skal være i drift i den eksperimentelle operation.

Mindst 5 minutter eller mere, før slutningen af forsøget, kan være slukket ventilator til afløb det resterende gas i rørledningen. Også overveje at installere en udstødning tidsforsinkelse for at sikre, at ventilatoren er forsinket.

FUME HOOD 9.19

Vedligeholdelse:

Effektiviteten af stinkskab laboratorium er ikke kun korrekt designet, men også har en masse at gøre med korrekt anvendelse og vedligeholdelse. Derfor, følgende bør bemærkes:

(1) i løbet af eksperimentet, skal eksperimentelle enheden til generering af skadelige stoffer anbringes på et sted, hvor havnens drift af stinkskab kabinet er større end 150 MM at forhindre udslip af skadelige stoffer;

(2) stinkskab eksperimentelle enheden bør ikke tilsløre udstødning slids;

(3) efter at forsøget er afsluttet, fan bør ikke slås fra straks, og det tager 3 til 5 minutter at slukke;

(4) stinkskab bør ikke bruges som et opbevaringsskab;

(5) på indersiden af stinkskab bør altid holde den indvendige side af kabinettet, ren og forseglet. Det skal være grundigt rengjort og rengøres regelmæssigt. Hvis det er beskadiget, må det være repareret i tid;

(6) fans, kanalerne og tilbehør skal kontrolleres regelmæssigt.

Ovennævnte punkter er om vedligeholdelse regler for laboratoriet stinkskab. Styrke vedligeholdelsen af de eksperimentelle udstyr er bevidstheden om den daglige laboratorium.

VOLAB Volleyball Labs high-end tilpasning er en one-stop-serviceplatform, herunder grøn forskning bygning planlægning og design, laboratoriet samlet planlægning høring, laboratorium indre konstruktion ingeniør, laboratorium møbler produkt tilpasning, laboratorium instrument forbrugsvarer, laboratorium operationer. High-end tilpassede tjenester såsom vedligeholdelse, laboratorium udflytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline oplevelse bibliotek erfaring.