Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan kan du sikkert bruge Lab Safety Cabinet?

Nov 03, 2017

Hvordan kan du sikkert bruge Lab Safety Cabinet?
Lab Safety Cabinets er den mest almindelige type udstødningssystem, især i kemiske laboratorier. Dens fordele og ulemper har en direkte indvirkning på medarbejdernes sikkerhed. Selvfølgelig, selv en god Lab Safety Cabinet, hvis operationen er forkert, vil der være problemer. I kemiske forsøg er eksperimentelle procedurer og forholdsregler derfor særligt vigtige. Derfor skal brug af Lab Safety Cabinets i dag være opmærksom på at lave en kort introduktion.
1, træk forsigtigt lyslygten, efter afslutningen af ​​den eksperimentelle drift, straks trække ned og sluk for strømmen;
2, udstyret med luftventil Lab Safety Cabinet, skal du først åbne luftventilen og derefter åbne ventilatoren;
3, Lab Safety Cabinets er generelt opdelt i rækken af ​​Lab Safety Cabinets og rørfri Lab Safety Cabinet. Rørfri Lab Safety Cabinet er brugen af ​​aktivt kulfilter, den eksperimentelle drift af giftige gasser direkte adsorberet. Det mættede filter er ikke korrekt adsorberet giftige gasser, som ikke kan opnå den beskyttende virkning. Derfor, efter at have brugt en vis periode til at filtrere den mættede tilstand af regelmæssig inspektion. Hvis den når den mættede tilstand, skal det straks kontakte fabrikanten for at ændre det.
4, at opretholde rent og ryddeligt er den grundlæggende brug. Især i brug af Lab Safety Cabinet, der ikke er rørledninger, for at holde sin akryl gennemsigtig plade ren. Kan ikke knyttes til klistermærker og andre genstande for at sikre synlighedens klarhed. Sørg naturligvis for at overholde driftskravene for kemikalier, der er markeret øverst til højre af Lab Safety Cabinets, og brug ikke unoterede kemikalier. I almindelighed ingen eksperimentel operation, de eksperimentelle kemiske reagenser, der skal opbevares i lægekabinet, kan Lab Safety Cabinet ikke placeres;
5, Lab Safety Cabinets begyndte at løbe, det kan ikke flyttes, selvfølgelig kan ikke gå ind i Lab Safety Cabinet til eksperimentel drift, personalet skal være væk fra laboratoriet kabinetter mere end femten centimeter. På samme tid i Lab Safety Cabinet kan ikke omgives af andet udstyr, men det omgivende rum skal være så rummeligt og behageligt at det kan fungere normalt, undtagen giftige gasser. Ellers vil det resultere i ikke-ensartet luftstrøm, kan ikke udelukke giftige gasser, og frisk friskluft vil ikke kunne komme ind i laboratoriet til omsætning.
Sammenfattende er det kun korrekt og sikkert brug af Lab Safety Cabinet, at det fuldt ud fremhæver sine fordele for bedre at forbedre laboratoriemiljøet for at forbedre arbejdseffektiviteten.
For forskere, der beskæftiger sig med videnskabelig forskning, svarer kemiske laboratorier til deres andet "hjem". Miljøet, hvor eksperimenterne gør deres lektier, er meget vigtige for dem, er at de har brug for at slippe af forstyrrelsen af ​​omverdenen og tænke på indholdet af eksperimentet. Dette "hjem" er deres lange ophold i den lokale hjemmeadresse, men også hjemmet er ikke så sikkert, og giver ofte testeren en sikkerhedsrisiko. Eksempelvis lækker testgasen, hvilket resulterer i indånding af toksiske stoffer. Eller gas i luft og gas kemikalier angreb, hvilket resulterer i sprøjtning. Gas er ikke-formet, ikke synlig for det blotte øje, aktivitet og luft, Lab Safety Cabinets præsenteret for kemisk test for at sikre sikkerhed for at sikre.
Taler om Lab Safety Cabinets kan være mange mennesker ikke ved, det havde sit andet navn er dampkoge, det er et kemisk laboratorium, der almindeligvis anvendes i udstødning et stort udstyr. Effekt af Lab Safety Cabinets For at forhindre, at de giftige gasser i luften kommer ind i laboratorielegemet. Samarbejdshandske boks kan være fuldstændig blokeret. Efter den kemiske test fejler, kan noget giftigt gas i luften, støv, der ikke er synligt for det blotte øje, og giftige kemiske dampe alle effektivt fjernes af Lab Safety Cabinet for at opretholde eksperimenternes sikkerhed.