Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan installeres en testbænk i stål

Jul 31, 2020

1. Installationstrin på testbænk i stål:

Det første trin: Kontroller højden på justeringsfødderne i bunden af ​​skabet, og drej alle justeringsfødder i en afstand af 5 mm fra jorden for at lette justeringen, når jorden er ujævn.

Trin 2: Placer forskellige typer skabe på plads i henhold til tegningerne, og se, om det øverste bord er højt eller lavt. Hvis det ikke er fladt, skal du justere bunden af ​​skabet og måle det med en niveaustyring for at gøre de vandrette og lodrette niveauer vandrette. Kabinetterets kanter er rettet ind og forbundet med skruer eller lågbolte. Når du tilslutter, skal du være opmærksom på overfladenes glathed, uanset om der er ujævnheder, og hver justeringsfod skal være på jorden for at kunne modstå tyngdekraften.

Det tredje trin: Efter montering af sideforseglingspladen kan du gå ind i installationen af ​​bordpladen. Hvis bordpladen har et sænke- og reagensstangsøjlehul, skal du åbne det, inden bordpladen klæbes.

Installation af bordpladen kan dybest set opdeles i to metoder:

1. Klæbeventil; 2. Fastgørelsesmetode.

(1) Spred silicagel jævnt på bundets overflade, når forbindelsen er afsluttet. Silicagelen omkring skabet er 10 mm-15 mm væk fra kanten af ​​skabet for at forhindre, at limen løber over efter presning på toppen.

(2) Når limen er færdig, skal du lægge bordpladen på kabinettet, og sæt den på plads så meget som muligt, når den er flad. Don' t foretag enhver fejlplacering af mennesker, i tilfælde af, at limet løber over og falder på skabets krop, når du flytter, hvilket ikke er let at rengøre og påvirker limningseffekten.


(3) Linieovergangen på bordpladen og bordpladen er flad. Hvis bordpladen ikke er flad, kan der anvendes to behandlingsmetoder: nivellering og tungt tryk. Det vil sige, at stedet hæves med hårde materialer, og højden presses ned med tunge genstande, afhængigt af situationen. Der er også en metode til justering med skruer. Bor huller på den foldede kant af det stive kabinet, og brug derefter skruelængden til at justere bordets højde. Med 4 mm skruer skal huldiameteren være 3,2 mm.

(4) Når limen er tør, skal du trykke på genstanden på fronten og derefter sømme på bordet. Hvis hjørnerne på bordet er afrundede, bør der ikke være nogen sømme mellem bordet og bordet; Hvis bordets hjørner er lavet af rette vinkler, skal du efterlade et mellemrum på ≤ 3 mm til udfyldning af lim. Se (2). Fortsæt som følger:


① Indsæt maskeringspapir på sømmene på de to bordplader;


Ut Sæt silikone eller epoxylim i samme farve som bordpladen. Hvis der er en 3 mm søm på bordpladen, skal limen fyldes for at forhindre samlingen i at revne og limet skrælle af.


③ Efter 20 minutter skal du bruge en metalplade eller en skraber til at skrabe klæbemidlet på platformens overflade, rive hurtigt af maskeringspapiret og rengør overfladen. ④ En cirkel af hvid silicagel påføres bindingen mellem platformen og skabet. Vær opmærksom på at beskytte bordpladen under drift, der kan være ridser, manglende hjørner og andre fænomener.


_BAO0257Forholdsregler:


1) Don' t lægger skarpe metaller, værktøjer og lignende stoffer på bordet;

2) Under konstruktionen må du ikke rive beskyttelsesfilmen på bordpladen;


3) Uden beskyttelse skal du ikke bruge sko til at arbejde på bordet, men bane vejen først.