Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan forbedrer du sikkerheden ved labmøbler

Oct 23, 2017

Hvordan man forbedrer Lab Møblernes sikkerhed
I laboratoriet er Lab Furniture's hovedfunktion at sikre sikkerheden i forsøgsmiljøet, hvis effekten er god, kan sikre, at brugere og skadelige gasser isoleres, men når kvaliteten ikke er op til standard eller operationen ikke er i i overensstemmelse med procedurerne, der kan forårsage alvorlig skade.
Så hvordan kan vi forbedre sikkerheden hos Lab Furniture?
1, Lab Møbler med en enkelt slids struktur af udstødningen, kan effektivt udlade skadelige gasser.
2, vælg det strømlinede håndtag for at sikre, at der er et mellemrum mellem hånden og glasset for at sikre, at luften flyder på bordet, og dermed sikre effektiv udstødning.
3, anti-off salg installeret i vinduet, når reb fra glasvinduet falder, anti-drop kan fange det for at forhindre det støder laboratoriepersonale.
4, brugen af ​​hærdet glas glas vindue, selvom glasset utilsigtet beskadiges eller briste, vil der ikke være nogen tab.
5, i den øverste del af Lab Furniture stomata, kan glasvinduer også have adgang til luften for at undgå større negativt tryk i rummet.
6, Lab Møbler skal udvælgelse af ildmetal materialer, er hulrummet brugt mod specialbrættet eller rustfrit stål plade og andre brandhæmmende eller ubrændbare materialer, bordet er brugen af ​​solid kerne fysisk og kemisk plade eller rustfrit stål plade , hvilken anti- Fordelene ved brand og varme.
7, glasvinduets effektive højde for at nå 800 mm, hulrum 1200 mm, bordhøjden på 800 mm, i tråd med menneskekroppensteknik, nem betjening, høj sikkerhed.
8 i dysen og gasdysen på sæt af fjernbetjening af håndtaget, hvilket gør operationen mere enkel og sikker.
Mange laboratorier, der lige så længe som køb af Lab Furniture på den tåbebestandige, vil det være i stand til at beskytte sikkerheden i virkeligheden ikke. Ethvert produkt har kvaliteten af ​​fordelene ved punkterne, produktets kvalitet, selvom produktets udseende ikke ligner nogen stor forskel, men kan ikke fundamentalt afspille produktets effekt.
Dårlig Lab Furniture er helt ude af stand til at lade laboratoriet opfylde ventilationskravene, og dets rolle er meget lille, ikke engang. Køb af dårlig kvalitet Lab Møbler, endda mere end skade er ikke meget at købe. Forestil dig, om et laboratorium ikke er udstyret med Lab Furniture. Vi har den mindste opmærksomhed, idet vi ved, at vi skal være forsigtige i løbet af eksperimentet, pas på sikkerhed. Men efter køb af substandard Lab Furniture kan ikke kun effekten af ​​laboratorieventilation opnås, men også få vores hjerter til at skabe forvirring, at sikkerhedsfaciliteterne på plads er ikke et problem, så tilbøjelige til en del lammelse. Effekten af retsakten, hvilket resulterer i unødige fejl, hvilket bringer større skade. Så køb ikke, for at købe for at købe kvalitet for at kvalificere.
På grund af begrænsningerne fra mange laboratorier er det umuligt at købe højkvalitets labmøbler. På dette tidspunkt er vi nødt til at vælge efter deres faktiske situation, forskellige produkter til analyse og sammenligning, behøver ikke at købe høje priser på produkter, og du kan vælge omkostningseffektive produkter, funktioner og kraftfulde priser og overkommelige priser, som laboratorietrolige Lille værge.
For at bekæmpe produktionen af ​​falske og skumle labmøbelproducenter har de relevante statsafdelinger også indført en masse love og forskrifter, skrupelløse virksomheder til at yde en stærk beskyttelse for forbrugerne om at købe sikre og sikre produkter for at yde garanti.