Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan man får den bedste dampdæksel?

Oct 23, 2017

Hvordan får man den bedste dampdæksel?
Sikkerhedsfunktionen i Fume Hood er påkrævet for at sikre, at industrien allerede er brugt i sikkerhedskategorien af ​​Fume Hoods, og sikkerhedsulykker af videnskabeligt personale er katastrofale skader. I mange overraskelser på grund af fejlen i Fume Hood eller midlertidige sammenbrud forårsaget af dannelsen af ​​laboratoriet tabt eller beskadiget. Sikkerhedsfunktionen i Fume Hood er det planlægningselement, der kræver opmærksomhed.
I sikkerhedsplanen skal udover tidspunktet for udskiftning af ventilationsskabens indvendige rensningsdata deformation og timing rengøringsrør også udseende og intern planlægning tænke, så at planlægningen af ​​rørevæsken er mere videnskabelig og rationel, der er nødvendige faktorer for at tænke på følgende måde: Udstødningsapparat til udstødningsventil skal anvendes Slid-type udstødningsanordning for at sikre, at udslip af giftige gasser ikke påvirker det videnskabelige personale, der testes, og præcist gennem ventilationsrensningen af ​​udløbsrøret, det bedste rensende virkning af dampdækslet.
I laboratorieudstyret Fume Hood er det primært at udstyre, forbedre miljøet og så videre. Og vi ved alle, at hvert laboratorium vil blive udsat for skadelige gasser, denne gang, hvis disse temperament uden afladning, vil danne sikkerhed for den berørte pilot. Især i nogle store testprocesser, skal du som en række beskyttelsesfejl for at forhindre dannelse af personskade. Derefter er Fume Hood-planlægningen rimelig, og dens udstødningseffekt er også meget god, men for at gøre det muligt for Fume Hood at spille den største fordel, skal vi være opmærksomme på brugen af ​​Fume Hood i driftsmetoden, den rationelle drift af brugen af ​​dampdæksel, kan helt forbedre laboratoriemiljøet.
Xiaobian at introducere følgende Fume Hood i brug af opmærksomhed på nogle af problemerne.
1. Først og fremmest skal vi i den store eller specielle test være driften af ​​vinduet Gumpehætte for at forhindre en række skadelige gasser ud af rummet, og udvidelsen kan også give os mulighed for bedre at betjene hele testen.
2. Efter brugen af ​​støvhætten vil mange mennesker øjeblikkeligt lukke ned. Faktisk vil dette også skade røghætten, og der kan være forårsaget af skadelig gasreflux, fortrinsvis efter afslutningen af ​​testen og et par minutter I den lukkede, Nyttig rengør den skadelige gas helt.
3. Gaskog i brugen af ​​processen vil uundgåeligt komme i kontakt med en række stærke syre- og alkali-gasser, så i løbet af applikationen skal vi regelmæssigt rense dampdækslet, brug af blidt rengøringsmiddel vil Fæstes på ovnen ovenfor. Skadelige stoffer er rene og rene, hvilket forhindrer disse skadelige stoffer i at forårsage skade på røgen.
Fordi forskellige laboratorier har forskellige egenskaber, er flere og flere forbrugere tilbøjelige til at tilpasse købet af Fume Hoods, men der er mange steder at være opmærksomme på tilpasning, hvis brugerdefineret vil medføre en masse unødvendige problemer. Lille side for at opsummere alle på Fume Hood brugerdefinerede let at eksistere fejl.
Jo større vindhastigheden er, desto bedre
Mange forbrugere mener, at vindhastigheden på hegnet er bedre, faktisk ikke. Når overfladevindens hastighed for dampdækslet øges, skal ventilationskanalens størrelse og klimaanlægget også øges, ikke kun øge omkostningerne, men også gøre bygningskonstruktionen øget. Og stigningen i udstyr vil uundgåeligt producere mere støj og vibration under drift, støjreduktion omkostninger vil uundgåeligt stige. Ofte, så længe Fume Hood overfladen af ​​brugerdefineret kan nå 5m / s er nok.
Giv designeren
Faktisk er mange designere ikke så professionelle, sætter ofte flere sæt programmer til rådighed for at ændre størrelsen, selvom den er færdig. De forskellige forbrugers faktiske krav er imidlertid meget forskellige, f.eks. Om udformningen af ​​Fume Hood giver personale tilstrækkelig plads, materialets ydeevne kan tilpasse sig laboratoriemiljøet, kan ikke sikre, at laboratoriet opretholder negative trykstatus. Derfor , forbrugere i den brugerdefinerede proces, fra produktdesign til produktion og forarbejdning, installation og transport, skal hvert led være strenge kontroller, i tvivl om hurtig kontakt med producenterne.