Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan forlænges levetiden for laboratoriekuglehætte?

Jun 29, 2020

Den nuværende røghætte har ikke kun et stort gennembrud i ventilationsprincippet, men materialet i hele røghætten er specielt behandlet, hovedsageligt for at gøre røgskallen mere praktisk under brug.


Men vi ved alle, at røggas er ofte udsat for forskellige skadelige gasser og stoffer under brug. Selv hvis materialet kan forhindre korrosion, hvis vi ikke er opmærksomme på den daglige vedligeholdelse, vil det forkorte levetiden for laboratoriekuggen. Hvilke metoder skal man være opmærksom på under brug for at forlænge røggasets levetid?


ricewihte (4)


1. Forlæng driftslevetiden for røggasken, vi er nødt til at være opmærksomme på mange problemer, hvoraf det vigtigste er installationen af ​​laboratorieudstødningsanordningen, det er bedst at holde driftsporten i laboratoriesugens hætte på en normal tilstand, som kan forhindre nogle Udstrømning af skadelige gasser osv.


2. For det andet, når vi bruger en røghætte, er det bedst ikke at lukke røgkappen pludselig, især efter at have udført nogle eksperimenter, hvilket kan forårsage, at nogle skadelige gasser ikke kan fjernes, hvilket giver skabet lang tid i røghætten Årsag en påvirkning.


3. Derudover skal overfladen på aftrækshætten garanteres at være glat, og det er bedst at rengøre og rengøre det regelmæssigt, så det også kan forhindre, at nogle af delene i aftrækshætten beskadiges, og regelmæssigt vedligeholdes for at sikre, at det fungerer. normal.