Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan styrer du rumtemperaturen fugtigt?

Dec 14, 2018

Elementet af temperatur og luftfugtighedskontrol er at sikre, at den omgivende temperatur og fugtighed i den eksperimentelle drift kan opfylde behovene i de forskellige processer i forsøgsproceduren. Vi udvikler hovedsageligt temperatur- og fugtighedsreguleringsområdet for laboratoriemiljøet fra følgende aspekter.

LAB FURNITURE 9.18

Først skal du identificere kravene til omgivelsestemperatur og fugtighed for hvert job.

Identificerer hovedsageligt instrumentets behov, reagensbehovene, forsøgsprocesbehovene og laboratoriepersonalets humaniseringshensyn (menneskekroppen føles behagelig ved en temperatur på 18-25 ° C relativ luftfugtighed inden for rækkevidde af 35-80% og fra medicinsk synspunkt Der er et vist årsagsforhold mellem tørt miljø og betændelse i halsen. De fire aspekter er grundigt overvejet, og en liste over krav til temperatur og fugtighedskontrol er angivet.

For det andet skal du vælge og udvikle et effektivt miljøtemperatur- og fugtighedsreguleringsområde.

Uddrag det smaleste område fra listen over alle krav til ovennævnte elementer som det tilladelige omfang af laboratoriets miljøkontrol, formulering af styringsprocedurer for kontrol af miljøtilstand og formulering af rimelige og effektive SOP'er i henhold til afdelingens faktiske situation.

Tredje, vedligeholde og overvåge.

Gennem forskellige forholdsregler for at sikre, at temperaturen og luftfugtigheden ligger inden for kontrolområdet og overvåge og registrere overvågningen af omgivelsestemperatur og fugtighed, træffe foranstaltninger i tide for at overskride det tilladte område, tænd klimaanlægget for at justere temperatur, og åbn affugteren for at kontrollere fugtigheden.

Tag et laboratorium som et eksempel:

Reagentkammertemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -80%

Prøveopbevaringstemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -80%

Balancekammertemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -80%

Fugtkammertemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -65%

Infrarød rumtemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -60%

Central laboratorietemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -80%

Prøvekammertemperatur 10-25 ° C, fugtighed 35% -70%

Ovenstående er det centrale punkt i BOKA Xiaobian til effektiv kontrol af laboratorietemperatur og fugtighed, så venner, der har brug for det, vær opmærksom på vores officielle hjemmeside, vi opdaterer løbende den relevante viden om laboratoriet. BOKA er et mærkefirma med speciale i den overordnede designplanlægning og konstruktion og udsmykning af laboratorier i Kina. Produkterne omfatter: eksperimentelle bænk, dampkåbe, centralstation, sidebord, gasflaske fryseskab, himmel platform, ventilationssystem, gasbanesystem, rensningssystem mv Laboratoriemøbler og laboratoriesystemteknik.