Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan man håndterer vinden mellem røgene?

Nov 03, 2018

Sikkerhedsydelsen af dampdækslet er en af de vigtigste egenskaber, der skal beskyttes, da dampkogerne, der oprindeligt blev brugt på sikkerhedsområdet, er ufattelige skader på laboratoriet og det videnskabelige personale i tilfælde af en sikkerhedsulykke. I mange ulykker forårsagede fejlen i røgen eller det midlertidige sammenbrud, at laboratoriet blev beskadiget eller forårsaget personskade. Derfor er sikkerhedsudførelsen af dampdækslet et designelement, der skal overvejes.

fume hood-05

Der er mulighed for at krydse mellem dampdækslet og den effektive anvendelse af luftvolumenreguleringsventilen for effektivt at forhindre vinden. Ventilationskabiner er klassificeret i tre kategorier i henhold til luftindtagsmetoden. Det kaldes en fuld udstødningstype ved at cirkulere indendørs luft i kabinettet og derefter aflade den. Dette er en meget udbredt type. Når dampkåden er installeret i et rum med opvarmning eller kontrol krav til temperatur og fugtighed, for at spare opvarmning og aircondition energiforbrug, metoden til at udmattende luft udefra og cirkulere det i kabinettet og derefter udlade det udenfor er kaldet en supplerende luftdæksel.

Den anden er en variabel luftvolumen kontrol type dampkåle. Det ordinære system med konstant luftstyrke skal manuelt justere spjældet på den faste skovl, justere udstødningsluftens volumen og opnå den ønskede overfladevindhastighed, når ventilen er indstillet til en vis vinkel. Variabel luftvolumenregulering er at ændre luftmængden ved at justere ventilens føler for at opnå en given overfladevindhastighed. Selvfølgelig er standardtypekosten lav, og den variable luftvolumen er høj, hvilket er egnet til lejligheder, der kræver høj præcision. Ifølge brugstilstanden kan dampdækslet opdeles i en hel type, en nedre åben type, en gulvetype, en tosidet type, en tresidet glas type, en bordtype, en fælles type og en radioaktivt eksperiment, et syntetisk eksperiment og et design i overensstemmelse med behovene i forskellige eksperimenter. Speciel dampplade til klorsyreforsøg.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.