Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan klassificeres laboratoriemedicinskabinetter?

Sep 05, 2018

Som navnet antyder, henviser medicinskabet til det sted, hvor lægemidlet er opbevaret. Men ifølge det sædvanlige liv har medicinskabinet også funktionerne til at vise, dispensere medicin, tørre, opbevare og forsegle. Så hvordan klassificeres medicinskabinetterne i laboratoriet?

9.05.jpg

Materialet i medicinskabinet kan i grunden opdeles i to kategorier, det ene er træ, hovedsageligt medicinbutikkerne gemmer det meste af lægemidlet. Træmedicinskabinet kan sikre, at den kinesiske medicin holdes stabil i kabinettet, og træet selv absorberer fugt, hvilket kan forhindre, at medicinen bliver for lang. En type er stål, der hovedsagelig anvendes af forskere eller hospitaler til at studere eksperimenter i kemisk biologi. Stålmedicinskabinet er stærkt, højtemperaturbestandigt, korrosionsbestandigt og har en lang levetid.

I dag deler BOKA medicinskabskabsproducenter klassificeringen og efterbehandlingen af laboratoriemedicinskabiner til dig.

Medicinskabinetter kan opdeles i tre typer i henhold til materialet: All-wood medicinskabskabe, kabinetter af hele stål medicin og frysere af rustfrit stål. Ifølge materialerne er der nu aluminium-træ, stål-træ kompositskabe lavet af fysisk-kemiske paneler.

Hele træmedicinskabinet er egnet til placering af konventionelle lægemidler, som ikke er ætsende. Da mange lægemidler skal opbevares i skyggen i mørket, skal medicinskabskabet placeres væk fra vandkilden og fra sollys.

Det fugtige opbevaringsmiljø vil ikke kun gøre stoffet ugyldigt, men også reducere levetiden for træmedicinskabinet. Da træmedicinskabinet er lavet af brandsikkert bord med spånplade og omgivet af PVC-kantforseglet bord, er dette Pladen er mest bange for kontakt med vand,

Hvis vandet ved et uheld dumpes på kabinettet eller laminatet, skal det tørres straks med et tørt lap. Hvis det ikke tørres eller glemmes i tide, kan der ikke ske skade på kort tid. Hvis det ofte er tilfældet, vil kantstrimlen falde af. Og deformationen af arkets kant.

Selv med plader af høj kvalitet og gode kantforseglingsprocesser, skal sådanne situationer håndteres rettidigt. Undgå solbeskyttelse skyldes primært, at flydende kemikalier opbevares i glasdørens glasskab og udsættes for sollys, hvilket medfører ændringer i masse og koncentration.

Ovennævnte er typen og vedligeholdelsesmetoden for laboratoriemedicinskabinet, der blev indført af BOKA. Jeg håber at hjælpe dig.