Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan vælger jeg prisen på laboratoriemøbler?

Jun 14, 2019

Hvordan man indstiller prisen på laboratoriemøbler på markedet, vi ved ikke, kunderne har ikke et referencegrundlag, når de køber, i dag BOKA brand laboratoriefabrikanter fortæller dig, hvad de skal se på i laboratoriemøbler priser:

1, forståelse af størrelsesdataene

Prisen på laboratoriemøbler har det mest direkte forhold til dets størrelse. Uanset om det er stål eller stål, jo større volumen, jo højere er prisen ud over størrelsen på størrelsen og mængden af ​​anvendte materialer.

lab furniture-04


2, processen er forskellig i pris

Alle stålrøgshætter produceret af forskellige producenter og forskellige udstyr er forskellige; VOLAB laboratoriehuse har vedtaget selvudviklede stilarter, modulopbygget design, kan samles med enhver kombination, høj tilpasningsevne og kan let samarbejde med laboratoriefeltplads. Fleksibilitetsplanlægning.

Og det er en almindelig standardmodel, men hvis der er andre krav til tilbehør og funktioner på købstidspunktet, er det nødvendigt at tilføje et procesgebyr på basis af disse. Procesafgiften er forskellig for forskellige producenter, men det kan bestemmes, at de funktionelle krav Jo mere kompliceret prisen vil være højere.

3, forskellen mellem materialer

Det mest anvendte laboratorieudstyr er stål og træ. Stål er blevet sagt ovenfor. Grundlæggende beregnes prisen efter størrelse og proces. Der er selvfølgelig et prisgap i tykkelse. Det er almindeligt at variere tykkelsen mellem titusinder og hundreder af dollars. Den samme størrelse af laboratorieudstyr er meget værre end prisen på stål, selv flere gange, fordi prisen på stål er høj.