Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan vælger du laboratorium loftsmateriale?

Sep 18, 2018

Udvælgelsen af loftmaterialer, der almindeligvis anvendes i laboratorieopussingsprojekter:

Laboratorielofterne anvender generelt PVC-lofter, lofter af PVC-finer, gipsplader, lydabsorberende panellofter i mineraluld, aluminiumstænger og formede gipslofter. PVC gusset loft:

Anvendelser: Bruges generelt i hoteller, kontorbygninger, indkøbscentre, laboratorier mv hvor brandvurderingen ikke er høj.

Fordele: Lette vægt, vandtæt, fugttæt, anti-insekt, overflademønster og farveændring, og forureningsresistent, god rengøring, lydisolering, varmeisoleringsevne.

Ulemper: Selv ved tilsætning af ildfaste materialer opfylder brandvurderingen stadig ikke kravene til brandkrav. Let at alder og kort levetid.

BOKA Laboratory Decoration Company Anbefaling: Anbefales ikke til brug i laboratorier.

PVC faner gipsplade loft:

Anvendelser: Bruges stort set i store lofter på hoteller, kontorbygninger, indkøbscentre, laboratorier, gymnasier, fabrikker og andre fabrikker.

Fordele: Lette stålkøletak, plankens materiale er let, vandtæt, fugttæt, anti-insekt og modstandsdygtigt mod forurening, tørring, lydisolering og varmeisolering. Brandforebyggende effekt er bedre. Og prisen er lav.

Ulemper: Overflademønsteret og farven er relativt enkle, og finerens styrke er ikke høj.

BOOK Laboratory Decoration Company Anbefalinger: Anbefales til rutinemæssig laboratoriebrug. Sådanne lofter er visuelt rene og ryddelige, og prisen er meget acceptabel, egnet til eksperimentel og samlet lukning af kontorområdet.

LAB FURNITURE 9.18.jpg

Mineraluld lydabsorberende panelplade:

Anvendelser: Bruges stort set i store lofter på hoteller, kontorbygninger, indkøbscentre, laboratorier, gymnasier, fabrikker og andre fabrikker.

Fordele: Lette stålkøletak, plankens materiale er tyngre, vandtæt, fugttæt, anti-insekt, lydisoleret og varmeisolerende. Brandforebyggende effekt er bedre. Og prisen er lidt dyrere end gipsplader.

Ulemper: Overflademønsteret og farven er relativt enkle, og finerens styrke er ikke høj. Let at holde støv, ikke modstandsdygtigt over for forurening, ikke udslettet. Og prisen er lidt dyrere end gipsplader.

BOKA laboratorieindretningsvirksomhedens forslag: Det anbefales at anvende i rutinemæssige laboratorier. Disse lofter er visuelt rene og ryddelige, med stramme sømme og højere kvalitet end gipsplader. Det er egnet til eksperiment og kontorområde.

Aluminiumsloft:

Anvendelser: Udbredt i hotel, kontorbygninger, indkøbscentre, laboratorier, gymnasier, forskellige fabrikker og andre badeværelseslofter.

Fordele: Det har gode fugtighedshæmmende, oliefaste, flammehæmmende egenskaber og smukt udseende. Miljøvenlig, giftfri og smagløs, anti-statisk, nem at vakuum, nem at rengøre. Lang levetid og ikke let at alder.

Ulemper: Prisen er dyrere end mineraluldskort.

BOOK Laboratory Decoration Company Forslag: Det anbefales at bruge laboratoriet badeværelse loftet. Disse lofter er visuelt rene og ryddelige, med stramme sømme og høje kvaliteter, der passer til våde steder.

Formet gipsloft (styling):

Anvendelser: Udbredt i hoteller, kontorbygninger, indkøbscentre, laboratorier og receptionen.

Fordele: smuk, atmosfærisk, brandsikker, lydisoleret, varmeisolering, letvægts, stabil væg og så videre.

Ulemper: Den fugtgivende effekt er ikke god, og prisen er høj.

BOKA er et mærkefirma med speciale i den overordnede designplanlægning og konstruktion og udsmykning af laboratorier i Kina. Produkterne omfatter: eksperimentelle bænk, dampkåbe, centralstation, sidebord, gasflaske fryseskab, himmel platform, ventilationssystem, gasbanesystem, rensningssystem mv Laboratoriemøbler og laboratoriesystemer teknik.