Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan vælger du den korrekte labopbevaringskabineudstødning?

Jul 01, 2017

Hvordan vælger du den korrekte Lab Storage Cabinet udstødning?
I kemiske forsøgsprocessen producerer ofte en række ubehagelige, ætsende, giftige eller eksplosive gas. Fabrikanter af laboratorieudstyr skal minde dig om: Disse skadelige gasser, hvis de ikke er udelukket fra udendørs, er det nødvendigt at forårsage indendørs luftforurening, der påvirker det eksperimentelle personales sundhed og sikkerhed; Påvirker udstyrets og levetidenes nøjagtighed, og laboratorieopbevaringsskabet er derfor laboratoriedesignet. En uundværlig komponent. For at lade laboratoriepersonale ikke inhalere eller sluge giftige, patogene eller giftige kemikalier og organismer, skal laboratoriet være godt ventileret. For at undgå indånding af damp, gas og partikler (røg, sod, støv og gas suspension) skal forurenende stoffer bruges til at fjerne laboratorieopbevaringsskabet, huven, lokal udstødningsmetode.
Der er to typer kemisk laboratorieventilation, det vil sige lokal udstødning og hele rumventilationen. Lokal udstødning er umiddelbart efter forekomsten af skadelige stoffer udledt, denne måde kan være en lille mængde luftemissioner fra et stort antal skadelige stoffer, energi og effekt er god, er at forbedre de eksisterende laboratoriebetingelser gennemførlige og økonomiske metoder, det kan Er den bedste måde at tilpasse sig til den nye laboratorieventilation. For nogle eksperimenter kan der ikke bruges lokal udstødning, eller lokal udstødning kan ikke opfylde udstødningskravene, brugen af fuld rumventilation.
Laboratorieopbevaringsskabet er et af de mest anvendte lokale udstødningsudstyr i laboratoriet, og hans ydeevne afhænger hovedsageligt af luftens hastighed gennem laboratorieopbevaringsskabet. Faktorer, der påvirker fronthastigheden og luftbevægelsen, er hvirvel, indløbsformen af kabinettet, varmelasten, den mekaniske handling, udluftningshullet og antikoagulanten. Derudover er det relateret til dets evne til at forebygge brand, korrosionsbestandighed, nem rengøring og forurenings evne til at samle visse forurenende stoffer, før de kommer ind i udstødningssystemet. Det antages generelt, at laboratorieopbevaringsskabet i laboratoriet skal kunne rumme brandfarlige væsker og gasser, og at strukturelle materialer skal have et par minutter af brandmodstand for at holde laboratorieopbevaringsskabet fuldstændigt og rettidigt.
Hidtil er Lab Storage Cabinet i de fleste laboratorier en vigtig komponent, der er meget iøjnefaldende og ofte brugt. Siden firserne ikke, da epoxyharpiksen gradvist erstattede cement asbest, osv. Bliver almindelig for laboratorieopbevaringsskabet og indarbejdet i industristandarden, har fabrikanterne også forpligtet sig til at forbedre design af bordpladen for at møde laboratoriet Korrosionsbestandighed, varmebestandighed og belastningsbestandighed. Derfor kan den nuværende bordplade have mange forskellige typer, farver og ekstra sikkerhed og æstetiske funktioner at vælge imellem, til de forskellige laboratorier om effektivitet, nøjagtighed, komfort og nøjagtighed af forskellige krav, giver en række muligheder.
Præcis / nyt design
Generelt er det nye Lab Storage Cabinet ofte i overensstemmelse med det nye udstyr, rumkonfiguration eller en omfattende renovering til design. På grund af egenskaberne ved FoU-laboratoriet skal design af bordpladen overvejes med en vis fleksibilitet (F & U-laboratorier har en gennemsnitlig forventet levetid, der skal rekonstrueres hvert tredje til fem år). Derfor bør vi i den indledende planlægning overveje fremtidige behov for at vælge de relevante bordplader (og bundskabet), så det på lang sigt kun kan opnå formålet med at spare omkostninger.