Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan kontrolleres laboratorieindretningen

Aug 09, 2018

For at forbedre de eksperimentelle operatørers sikkerhed og sikre den normale brug af laboratoriemøblerne, skal laboratoriet inspiceres efter renoveringen og de vigtigste funktionsfaciliteter som f.eks. Dampdæksel, testbænk, vask, ventilationsrør og medicinskabinet opfylder kravene før tilmelding til normal brug. .

Hvordan udføres inspektion af laboratorieindretningen? Skal være opmærksom på, hvilke steder man accepterer, er følgende en detaljeret introduktion til alle:

Fordi hele kassen i laboratorieudsugeren er lavet af polymerkompositmateriale, er det gulvstående. Ved kontrol undersøges det primært på syre- og alkali-modstand, korrosionsbestandighed og flammehæmning. Kontroller om det er istandsat. Kontroller også, om det vil være skrælning, rustning, deformation osv. For fuldstændigt at eliminere de skadelige gasser anvendes de fire luftkanaler til ventilation, og flere vindkanaler bruges til inspektion under inspektionen. Skabet inden i røgovnen er normalt lavet af høj kvalitet og miljøvenlig E1 medium-density bord og 15 mm tykt dobbeltsidet klæbende melaminbræt. Alle dele af brættet vil blive behandlet med PVC hot-melt klæbende vandtæt forsegling, og derefter med specielle form PVC mørke håndtag. Produktstyringssystem. Ved inspektion af inderskabet skal du kontrollere det valgte træsubstrat og strømstyringssystem.

7.24.jpg

Kontroller testbænken i henhold til forskellige laboratorier for at kontrollere, om det valgte testbænkemateriale opfylder laboratoriets krav, og om det har fordelene ved korrosionsbestandighed, rustmodstand, stærk syre og alkalistandighed, høj temperaturbestandighed osv. Hvis du Vælg en laboratorie-specifik komposit keramisk bordplade, tykkelsen skal være 30 mm og den indvendige foring er 8 mm.

De hængsler, der anvendes i laboratoriet, skal have fordelene ved syre- og alkali-modstand, korrosionsbestandighed, slidstyrke og rustmodstand. Det skal også have en stærk bærerkapacitet på 75 kg eller mere. De fleste af fødderne valgt af laboratoriet er udstyret med bærende bevægelige hjul. De er udstyret med justerbare faste fødder af rustfrit stål og nylon. De har fordelene ved glidende stødabsorption og højdejustering. Den justerbare højde skal være mellem 30-50 mm. For at forlænge levetiden skal der også leveres en støvjakke. Sinken er normalt lavet af PP materiale for at kontrollere, om det mærke, der vælges af den enkelte dyse og vandafskilleren, opfylder kontraktens krav. Det er også nødvendigt at kontrollere det omfattende præstationsstyringssystem, der består af strømstyring, ventilatorstyring og instrumentstyring, der anvendes i laboratoriedesign og distributionsudstyr, og om de installerede eksplosionssikre fluorescerende lamper bruger internationale generelle mærkevarer.

Endelig skal du kontrollere, om ventilations- og rørsystemet har fordelene ved korrosionsbestandighed, eksplosionssikker, lavt energiforbrug, lav støj osv. Den valgte ventilator er udstyret med polymer kompositmateriale, der danner formgivningsrørets overflade, er skinnende og lyst. Kontroller om systemets driftsstøj er under 60 decibel.

8.09.jpg

BOKA Boka Labs high-end tilpassede one-stop service platform er baseret på Guangzhou Boka Laboratory System Technology Co., Ltd. med laboratoriekonstruktion som det grundlæggende punkt, integrering af laboratorieressourceintegration og ressourceallokering med avanceret laboratorie tilpasning. One-stop service platform, herunder forretningsplanlægning og design af grøn videnskabelig forskning bygning, laboratorium overordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse laboratorie flytning, eksperiment Laboratorium high-end tilpassede tjenester som f.eks. online-butikshallekonsultation, laboratorie offline-oplevelsesbibliotek