Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan undgår du den skjulte potentiale i Lab-bordene

Sep 21, 2017

Sådan undgår du det skjulte potentiale i Lab-bordene
Lab-skrivebordet er det længste sted for forskere at være på daglig basis, mens Lab-bordene er nærmeste partner for forskerne og forbrugerne. Men denne gang lærer Han Min-møbler, små serier folk, hvordan man undgår Lab-bordene Taiwan breddegrad potentielle skjulte problemer.
Lab Værktøjssiden side af den fælles undtagelse
1. Den nye testbænk for at købe noget skarp lugt. Forbrugere til at købe test seng, hvis de er opmærksomme på en voldsom skarp atmosfære, anbefales det ikke at købe. Normalt bedre miljøbeskyttelsesklasse testbænk med E0-klasse plade, formaldehydfrigivelsen Begrænset gennemsnit er ikke præemptive 0,5mg / L.
2. Testbænk bruges hurtigt ud af løs, åben plast og andre tegn på deformation.Hvis testbænkproducenterne af produktionsprocessen, men slukker, vil være ude af kombinationen ikke er stram, er metalstykker af samme ikke stærke og andre tegn.
3. Testbænk med Institut for krakning, mal og andre tegn. Hvis testbænken tager maling af dårlig kvalitet, vil sommetider lang tid ikke kun afvige stærk lugt, men også for at stimulere revner, insekter, deformation og andre abnormiteter.
Sådan undgår du latent potentiale i Lab-bordene
1. Test testbænkens stabilitet i picking-testen. Sengen skal være opmærksom på dets bærende og stabilitet. Se, at rillen og rillen kan være løs, uanset om der er tydelig støj, hvis testbænken kun er en lille skrue eller lim uændret, Foreslog alle at være forsigtige med at købe.
2. Kontrollér overfladen af ​​træbelægningens prøveoverflade. Dårlig træmaling vil indeholde en masse fri formaldehyd og andre materialer, så brugen af ​​træmaling er ekstremt vigtig. Generelt set er oliehårdhed højere, fuldhed bedre, men vandbaseret maling miljø. Bedre køn.
Wooden Lab Bordplader langsigtet næring af de mest kostbare er formaldehyd frigivelse af problemet, den faktiske træ Lab Bordplader i byggeprocessen, ofte udøve formaldehydholdige tætte kemiske materialer, denne arrogance også gør en masse forbrug På reduktionen af træet Lab Værktøj er ikke effektive til at modtage gradvist, vil tændingen være overskyet, ledig og tage plads. Denne dag Han Min møbler Xiaobian at komme til offentligheden for at indføre et fuldt stål Lab Værktøj, alle ovennævnte forstyrre reglen om det!
Alle stål Lab Værktøj fra udvælgelsen til produktionsprocessen og efter eliminering, vil ikke bringe ressourcer til samfundet, for ikke at vise det økologiske miljø er ikke venskab, er de genanvendelige eksperimentelle møbler produkter.
I sikkerheden er træet let at brænde, en masse krympning lavet af træ. Lab Værktøj, der brænder mere giftig gas, vil blive frigivet, og alle stål Lab-bordplader vil aldrig få dette dekadent. Sammenlignet med træværktøjene Lab Bordplader følger indendørs temperatur og fugtighed ændringer og mugne, krakning, alle stål Lab Værktøj er mere fredelige, helt fri for temperatur, fugtighed og andre effekter, brug af mere ro i sindet.
Gulvet i Lab-bordene skal holdes fladt og bør ikke placeres på jorden, og nogle mennesker vil bruge brættet og strygejernet under labbænkene til at fastgøre jorden til prøvebænken. Hvis puden er lidt bevægende, vil det samme gøre teststanden ustabilitet, selvom pudeniveauet på grund af at tvinge til at vise ujævn, lang tid også vil påvirke strukturen inde i testmøblerne.