Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan skal et PCR-laboratorium udformes?

Jul 17, 2018

Hovedårsagen til PCR-laboratorier er at undgå krydsinfektion mellem laboratorier. Derfor er kravene til afsendelse og udmattelse af luft særligt vigtige. Så hvordan skal PCR labs designes? Dernæst vil vi introducere dem til VOLAB. Designet af PCR laboratoriet:

7.17.jpg

PCR-laboratoriet kan opdeles i to store funktionelle arbejdsområder: prekernær amplifikationsregionen og nukleinsyreamplifikationsregionen.

Forforstærkningsområdet omfatter reagensfremstillingsrummet og prøvefremstillingsrummet. De to værelser er uafhængige af hinanden, og luftforbindelser kan ikke forekomme. De to værelser er i en positiv tryk tilstand i forhold til det udvendige lufttryk. Post-nukleinsyreamplificeringsregionen indbefatter en amplifikationsregion og et produktanalysegruppe, som kan kombineres til et rum ved anvendelse af et realtids fluorescens-PCR-instrument, et PCR-laboratorium af en HIV-viral belastningsmåler. Hvis dette område er opdelt i to værelser, skal de to værelser også være uafhængige af hinanden, og luftforbindelser bør ikke forekomme. Efterforstærkningszonen er under negativt tryk til det udvendige lufttryk.

PCR laboratoriet indstiller arbejdsområderne i overensstemmelse med instrumentets funktion. For eksempel anvendes polymerasereaktionen: fire separate arbejdsområder i reagensopbevarings- og præparationsområdet, prøvefremstillingsområdet, amplifikationsområdet og amplifikationsproduktanalysområdet er indstillet. Er den mest almindeligt anvendte partitioneringsmetode. Hvis prøven skal pulveriseres, er det nødvendigt at tilføje en stikprøvezone hvis der anvendes realtids fluorescerende PCR: genforstærkningszonen og genproduktanalysesonen kan kombineres i ét rum; anvendelse af prøvebehandling, nukleinsyreekstraktion og amplifikation detektion som en. I en automatiseret PCR-analysator kan prøvepræparationsområdet, amplifikationsområdet og amplifikationsproduktanalysområdet kombineres i et område, så PCR-laboratoriet er principielt oprettet med fem eller fire zoner eller tre zoner eller to separate arbejdsområder. .

Laboratorieudstyr er også et uundværligt tilbehør til arbejdet. Ved udformningen af PCR-laboratoriet skal forskellige instrumenter og udstyr leveres i overensstemmelse med kravene i hvert laboratorium, såsom: centrifuge, biologisk sikkerhedsskabe, ultrareng arbejdsbord og prøveindlæsning. , elektroforese (slot), elektrotransfer-, hybrid- eller hybridiseringsboks, vandbad, DNA-sequencer, mikropladslæser og pladevasker.

Som molekylærbiologi-teknologi kan PCR-laboratoriet amplificere DNA-fragmenter og bruge DNA-gensporingssystemet til hurtigere og præcist at registrere virusindholdet i menneskekroppen. Det er et pålideligt grundlag for medicinsk behandling og giver avanceret, et hurtigt og effektivt medicinsk grundlag.

Vores BOKA fokuserer på avancerede brugerdefinerede laboratorier, drift laboratoriemøbler, laboratoriedesign, renovering og ventilation modifikationer. Vi overholder forretningsfilosofien om "videnskabelig og teknologisk innovation, forfølgelsen af perfektion", "udvikling af kvalitet, skabelse af brand efter service", er virksomheden villig til at arbejde sammen med kunderne for at gøre store fremskridt hen imod gruppering og internationalisering og til gøre fremskridt i det menneskelige samfund. Skab en bedre i morgen.