Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan erstatter biosikkerhedskabinet det effektive filter?

Jun 23, 2017

Hvordan erstatter biosikkerhedskabinet det effektive filter?
Arbejdsbegrænsningen af det biologiske sikkerhedsskab er at holde det negative tryk i sikkerhedsskabet, således at luftstrømmen udefra i sikkerhedsskabet, mikrobiel vævsskab af vævsskab, for at beskytte forsøgsoperatøren, mens dens cirkulerende luft og udstødning Gennem filteret med høj effektivitet, men også for at beskytte produkt- og laboratoriemiljøet. Vi kan let finde ud af, at filteret er en af de vigtigere dele af det biologiske sikkerhedsskab til udskiftning af højffektivfiltret efter beskyttelsen af operatøren, produktbeskyttelsen og krydsforureningsbeskyttelsen.
Hvordan man bestemmer det biologiske sikkerhedskabinet, skal høj effektivitetsfilter udskiftes?
A, med udvidelsen af brugen af cyklussen, støv og bakterier akkumuleret i filteret vil føre til højtydende filtertryktabstigninger. Det er håbet, at brugeren vil kunne køre ren luft i baggrundsmiljøet, hvis langvarig drift i dårligt luftmiljø vil føre til hyppig udskiftning af højffektiv filtre. Udstyr under driften, hvis udstyret lyder og lyder alarmen og skyldes lavere luftstrøm eller tilstrømning af luftstrøm forårsaget af lavt (se displayvinduet var lavere end designkravene), at filterblokering har været meget alvorlig, Ventilatorhastigheden har nået den maksimale værdi, systemet kan under alle omstændigheder ikke nå den angivne vindhastighedsværdi, så filteret skal udskiftes.
B, for at se kontrolpanelet på fanens kumulative driftstid, hvis den nåede 10.000 timer, skal det normalt udskiftes filteret, men det skal ikke udskiftes, men også overveje brugen af miljø renlighed, vaner og så videre. Det anbefales at bruge en metode til at bestemme om behovet for at udskifte filteret.
Sikkerhedsskabet filter udskiftning metode er som følger:
1, skal du først slukke for strømkontakten for at afbryde strømforsyningen til sikkerhedsskabet.
2, trække ud af hoveddøren og kabinettilslutningen, den forreste hængedør fjernes, fladt.
3, operatøren til at træffe beskyttelsesforanstaltninger, fjern det højeffektive filter monteringshuldeksel.
4. Fjern filteret med høj effektivitet, og fjern samtidig affaldet med højt effektivitetsfilter i de færdige plastposer, forseglet mund, der skal behandles.
5, den nye høj effektivitet filter installeret på anmodning, før genopretning af tilbehør, døren til at installere og genoprette strømforbindelsen.
6, strøm, til at gøre filteret på detektion, for at opfylde kravene før brug.
7, ovenstående arbejde skal udfyldes af fagfolk.
Særlig bemærkning: Ved brug af biologiske sikkerhedsskabe i processen skal man være forsigtig med ikke at bløde, subtile emner på arbejdsfladen for ikke at være på scenen af returluftsgitteret i den negative trykkanal og ventilator Indvirkning på udstyrets drift.
Rutinemæssig inspektion bør udføres for at sikre, at tætningen mellem filteret og systemet er sikkert og fri for lækage. I tilfælde af lækage skal du bruge en skruenøgle til at stramme skruen på passende måde i betragtning af at filteret kan være fyldt med biologisk farlige stoffer og skal udskiftes eller repareres af en kvalificeret person. Inden udskiftning og / eller vedligeholdelse er det nødvendigt at desinficere rent.
Biologisk sikkerhedsskab inden udskiftning af højtydende filter skal være overfladen af det biologiske sikkerhedsskab og det originale ultraffektive filter med formaldehydsterilisering, udskiftning, det er bedst at bruge eksperimenternes tilstedeværelse (på forhånd for at spørge bakterierne Anvendt i eksperimentet). Hænder og krops traumer må ikke fungere, operatøren skal bære gasmasker og gummihandsker. Fjern filteret, så det er straks forseglet i plastikposen, og derefter i kartonen, der anvendes med handskerne, er den samme behandling og derefter brændes sammen. Når du installerer et nyt filter, skal du ikke bare hoved og krop ind i kabinettet, det samme skal være meget forsigtigt.